2777
2789

چند روزه درد مدوام سمت چپ زیر شکم و کمر دارم سونوی کامل شکم هم دادم چیزی نشون نداده ازمایش مونده بدم بعد تعطیلات 

یه ماه قبل هم داشتم خوب شد ده روز انتی بیوتیک خوردم چندتام دکتر رفتم میگفتن شاید عفونته ازمایش عفونت نشون نداد چون انتی بیوتیک میخوردم 

خیلی نگرانم کرده کسی تجربه ای داشتم 

کدوم یکی از این علائم داری بم بگو

موقع رابطه درد شدید 

ترشحات سفید رنگ و تیکه ای 

سوزش ادراری 

تکرر ادرار 

بی اختیاری ادرار 

بوی بد ادرار 

تغیر رنگ ادرار 

عقب انداختن پریود 

متأهلی؟

یه چیزی میگم انجام بده ردخور نداره

بومادران بخر از روز 5پریودی دم کن بخور 

گزنه هم بخر هفته ای 3بار دم کن بخور

ینی هرچی عفونت و کیست رفع میشه با همینا

مخصوصا بومادران واقعا عالیه

یکم مزش تلخه مثل زهرمار😂

ولی واقعا جواب میده

درضمن واسه کبدچربم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی روزگار ..من ۶ ساله دارم

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

خب فردا برو کشت ادرار بده بگو اورژانسی واست آماذه کنن فک کنم چند ساعته جواب بدن. 

ماما تو درمانگاه ها هست برو برا عفونت هم ببینه. چیز پیچیده ای نیس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خب فردا برو کشت ادرار بده بگو اورژانسی واست آماذه کنن فک کنم چند ساعته جواب بدن.  ماما تو درما ...

چون انتی بیوتیک خوردم باید چند روز بگذره

ولی سری قبل ماه پیش این دردو داشتم ازمایش نشون نداد بخاطر همین میترسم چیز دیگه ای باشه

علائمتون چیه

کمردرد استخون درد .پادرد .رحم و واژنم ورم کرده خارش ..ترشح هم ندارم ،خشکی رحم

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
متاهلم ولی فعلا عقدم رابطه کامل ندارم 

خب دم کن بخور عزیزم

که مشکلی واسه نزدیکی پیش نیاد

خوب شدی دعا به جون من کن 😉

با یکم نباتم میتونی بخوری ولی حتما بخور جواب میده واقعا

تو خونه لباس زیر نپوش

لباس زیرتو با سرکه و تاید بشور

خودتم بعد دسشویی با دستمال نخی خشک کن