2777
2789
عنوان

چکار کنم بهش پیام بدم

523 بازدید | 32 پست

بهم گفت گفت بچه ها نبودن این زندگی تموم ميکردم 7ساله کنارهم به خوشبختی هستیم دلم شکست از این حرفش میخام بهس بگم طلاق عاطفی میگیرم ازت تا وقتی بچه هات بزرگ میشن بعد از زندگیت میرم اینم بگم من کسی ندارم دیگه محلش نمیدم وقتی بیاد خونه طوری رفتار میکنم انگار نامحرمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باهم خوشبختید،ولش من عصبانی بوده یکچیزی گفته(بنظرم اصلا اسم طلاق عاطفی و اینا رو نیار جلوش)

ولی سر سنگین باش باهاش

بعد که اومد منت کشی بگو خیلی از حرفت دلم شکست

خستمه، حوصله هم ندارم😐

این چه حرفیه ؟ طلاق عاطفی چیه؟؟ عصبانی شده گفته باهاش سرسنگین باش ولی اینطوری بعدن خودت آسیب می بینی واسه مرد فرق نمیکنه می‌ره با یکی دیگه... ولی بیچاره زن تا ی کاری بکنه سنگسارش میکنن 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
باهم مشکلی جدی نداریم بخاطر هم جنگیدیم قیدخانواده هامون زدیم  اگه این فکر توسرش نبود که نمیگفت ...

حالاشایدناراحت بوده یاخواسته ببینم شماچی میگین بزارببینم خودش میادسمتت

توروخداموقع کامنت گذاشت لایک نکنید
خب چرا این حرف زد وقتی با هم خوب هستین

من دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم به همه چی برسم با این حساب هر روز تمیز میکنم دست تنهام  فکر کنم بخاطر بهم ریختگی انباری گفت

جدی نگیر خدای مردا رو 

تو اعصبانیت یه چیزی گفته 

سعی نکن همیشه این حرفشو تو سرش بکوبی 

چیشد که این حرف و گفت؟؟؟

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏