2777
2789
عنوان

چکار کنم بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 32 پست
ما هم تو دعواهامون اینو میگیم😅😅😅ولی خوب با محل ندادن به هم خودمون داریم عذاب میدیم زندگیتو بکم از ...

دقیقا 

شوهرم همیشه میگه یه گوسفند قربونی میکنم اگه ازت خلاص شم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم به همه چی برسم با این حساب هر روز تمیز میکنم دست تنهام  فکر کنم ...

اهان پس به دل نگیر عزیز جان یک چرتی گفته ،چون با هم خوب هستین و فقط یکبار تکرار شده 

به نظر عصبانی بوده اون حرف رو زده قهر نکن به هیج وجه اسم طلاق نیار حتی به شوخی کمی صبر کن‌ و سرسنگین باش تا وقتی خودش برگشت طرفت بعد با حالت دلخوری بگو از حرفش ناراحت شدی و بهش بفهمون تحت هیچ شرایطی از این به بعد این حرف رو تکرار نکنه فقط مواظب باش کار به قهر و جنگ و دعوا نکشه

جدی نگیر خدای مردا رو  تو اعصبانیت یه چیزی گفته  سعی نکن همیشه این حرفشو تو سرش بکوبی&nb ...

بخاطر بهم ریختگی خونه من دوتا بچه کوچیک دارم دست تنهام خودم مریضی دارم پاهام ورم داره حتی خودش وقتی خونه هست همش میگه خدا به دادت برسه چی میکشی

به نظر عصبانی بوده اون حرف رو زده قهر نکن به هیج وجه اسم طلاق نیار حتی به شوخی کمی صبر کن‌ و سرسنگین ...

لایک طلایی

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏 
دقیقا  شوهرم همیشه میگه یه گوسفند قربونی میکنم اگه ازت خلاص شم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از دست این مردها ما زیاد جنگ جدال داشتیم اوایل اما بعد هشت سال خدا دو تا بچه شوخ داده خودمون فراموش کردیم درگیر این دوتا وروجکیم

بخاطر بهم ریختگی خونه من دوتا بچه کوچیک دارم دست تنهام خودم مریضی دارم پاهام ورم داره حتی خودش وقتی ...

سر بهم ریختگی بحث کردین این حرف و گفت؟؟؟

ولی به نظرم خیلی جدی نگیرش البته نزار خیلی این حرفا بینتون عادی بشه 

بعدا سر فرصت با دلخوری بهش بگو که ناراحت شدی از حرفش و اب تابش و زیاد کن 

بالاخره پیش میاد تو اعصبانیت یه حرف از دهنت بپره عزیزم 

حالاشایدناراحت بوده یاخواسته ببینم شماچی میگین بزارببینم خودش میادسمتت

خودش که امد سمتم از حموم اومد بیرون قبل حموم رفتن گفت بعم اینو ازحموم امد چایی درست کرد گفت میخوری گفتم نه صبی گفت سرذم شده بخاری خاموش کردم خدا کنه بچه هام سرما نخورن من محلش نداذم 

از دست این مردها ما زیاد جنگ جدال داشتیم اوایل اما بعد هشت سال خدا دو تا بچه شوخ داده خودمون فراموش ...

خداروشکر 

اره بچه که بیاد جنگ و جدال ها کمتر میشه 😄

توی ارامش گفت یا عصبانیت

معمولی من گفتم به بیا کمر مامان لگد کن نکرد گفتم خدا ادم محتاج کسی نکنه اونم گفت خدا مارو محتاج تو نکنه اگه بخاطر بچه ها نبود جدا میشدم  بعد تو حموم گفت به به پسرم یه مامان دیگه میخایی این خوب نیست

منم تو دعوا همین حرفو به شوهرم زدم خیلی ناراحت شد هنوزم هر وقت بحثش میشه میگه تو به من این حرفو زدی منم گفتم عصبانی بودم حرف دلم نبود، شوهر تو هم عصبانی بوده یه چیزی گفته جدی نگیر.

خودش که امد سمتم از حموم اومد بیرون قبل حموم رفتن گفت بعم اینو ازحموم امد چایی درست کرد گفت میخوری گ ...

به نظرم کشش نده اصلاااا 

بخاطر یک حرف یک وقت میبینی عادی میشه تو زندگیتون

یه کوچولو ناراحت باش ولی سمتت اومد یکم با دلخوری بهش بگو دیگه از این حرفش استفاده نکنه