مثلا هر دوهفته ، بهم گفت آره به فلانی گفتم اینا اصلا دعوت نمیکنن مگه چندتا خانواده ایم دوتا خانواده دارید دیگه اصلا دعوت نمیکنید زود به زود والا ما مراعات بچتو میکنیم وگرنه خودمون میومدیم، من چیزی نگفتم ولی واقعا چیکار کنم ! بچم کوچیکه ۱سالو نیمه به زور میرسم برای خودمون غذا درست کنم بعدم شوهرم میگه با این وضع گرونی همون دوماه یه باررکافیه ،حالا دیگه به شوهرم گفتم بیا چند روز دیگه دعوت کنیم توقع داره ، مرغ میذارم سوپ ژله سالاد با افطاری دیگه ، فقط خدا کنه بچم بذاره درست کنم
با اجازه استارتر خانومای گل تو رو خدا این تاپیکمو گزارش بزنید آبروم در خطره تو رو قران گزارش بزنید دستتون رو لینک نگه دارید آبی شه بعد باز کردن بزنید اجرتون با خدا https://www.ninisite.com/discussion/topic/10790625/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%d9%88%d8%b1%db%8c-%d9%85%db%8c%da%a9%d9%86%d9%87
یه زرشک پلو با مرغ درست کن، سبزی خوردن اماده هم بخر با ماست و دوغ بیار سرسفره
تموم شدو رفت
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄