2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی توقع داره که دعوتش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 47 پست

باید بش بگی خونه پسرتونه دعوتی نیس ک..هرموقع خواستین تشریف بیارین...با یکم‌ زبون بازی میتونی خیلی راحت این دعوت بازیارو از سر خودت باز کنی...بعدشم دیگه خونواده ی خودمون و شوهرمون ک مهمون حساب نمیشن میخوای خودکشی کنی...من مثلا ماکارانی درس میکنم زنگ میزنم مادرشوهرم میگم شب بیا دوره‌هم باشیم...سخت میگیرین چقد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون بنده خدام دوست داره خونه پسرش بیاد نمیشه که اینجوری  آخه

دوست داشته باشه قدمش رو چشم بیاد چایی بخوره بره 

حالا هر کی نظری داره

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

نه اصلا ، با اینکه نزدیکیم ولی تا دعوت نکنم اصلا نمیان

چه بد

شاید تو فرهنگتون نیس؟!

ما اینحوریم که کلا دعوت و اینا نداریم هر چن روز یه بار برا سرزنی میرم خونه همدیگه

شاید چی بشع سالی یه بار دعوت برا شامو اینا باشه

ینی اگردعوت نکنید خپدشون برا سرزنی نمیان؟ بنظر منم دو ماه یه بار دیره🥲

بستگی به مادرشوعر دارع 

مادرشوهر من سالی یه افطاری میده یبار هم عید غدیری زمستونی چیزی 

کلا صدقه میده میگه ثواب داره سالی خوذش بکشه ۳بار میریم منم سالی یک یا دوبار میگم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃