چهارساله ساله ازدواج کردم ازهمون اول اقدام کردم به بارداری که نمیشدبالاخره باکلی دوادرمون که اثری نداشت به طور طبیعی باردارشدم نزدیک ده یازده ماه بعد خلاصه توبارداری یا خونریزی تااینکه وقت ان تی گفتن إن تی بالاس آمنیوسنتزبدین دوسه هفته بعدان تی امنیوسنتزدادم یه ماه طول کشید تا جوابش اومد من مردم وزنده شدم گفتن سالمه اکو وایناهم سالم خلاصه نه ماه بارداری سرکشیدولی بالافاصله بعدزایمان پسرم تندتندنفس میکشیدمشخص شدمشکل قلبی داره چهارروزبعدپرکشید تازه مقعدشم بسته بود که تو دوروزگی عمل بازشدبیست روز گذشت ومن خونریزی زایمانم قطع شد دوباره اقدام کردم تاالان که نزدیک سه ساله باردارنمیشم هرچی دوادرمون نمیشه که نمیشه شوهرمم سالمه دکترگفت نازایی ثانویه داری تااینکه أین ماه کلومفین خوردم و آمپول زدن وکلی نذرونیاز البته قبلشم دواداروجواب نداده بود اولین بار بود کلومفین میخوردم خلاصه کلی علائم داشتم سه روزم ازپریودم گفت نزدیک بیست روز ازآمپولم دیروزم لکه بی نی صورتی روشن داشتم که هیچ وقت نداشتم دیدم یهوقطع شد منم گفتم لانه گزینیه ساعت دوازده شب شوهرمو کشوندم دکتر بیمارستان چون شخصیا تعطیل بودن دکترم براامروزازخون نوشت سرراهم گفتم یه بی بی بگیرم زدم هاله سفیدانداخت ولی گفتم حتما خرابه ولی باردارم صددرصددقیقاوقتی به شوهرم گفتم باباشدی یه ساعت بعدش پریودشدم اینم از شانس من الانم ازبس گریه کردم چشمام داره کور میشه اینو نوشتم یکم دلم سبک بشه شایدنتونم الان جوابتون بدم چون چشمام بدجورمیسوزه اینونوشتم که برام دعاکنین راستی جاریم سه ماهه ازدواج کرده خداراشکربارداره منم گفتم حتما باردارم دیگه زخم زبون نمیشنوم ولی.....
عزیز نگران نباش خدا به وقتش نی نی سالم بهت میده عروس خاله من بعد شیش سال باردار شد البته قبلش یه بارداری خارج رحم داشت ولی بعدش سه تا بچه به فاصله دو سال دوسال بدنیا آورد گیاه پنج انگشت از عطاری بگیر دم بده بخور دختر همسایه ما باردار نمیشد خورد هورموناش تنظیم شدالان پنج ماه بارداره تو اینترنت درباره گیاه پنج انگشت تحقیق کن عالیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انتظار بچه خیلی سخته، ولی اگه از من میشنوی یکم این موضوع رو رها کن، بزار ذهنت آروم بشه، یه مدت باهمسرت بگردین از زندگی دوتایی لذت ببرید و اونوقت اگه بصورت طبیعی نشد برو دنبال دوا و دکتر. اصلا بارداری جاریت براا مهم نباشه، بچه اگر چه بودنش نعمته و جای شکر داره ولی هزارتا هم سختی داره.
عزیزم میدونم شرایط سختی رو میگذرونیم ولی بنظرم برو پیش ی مشاور اول است ست رفع بشه بعد با خیال راحت برای درمان اقدام کن من زن داییم هم همین اتفاق براش افتاد یعتی اون بچه تو شکمش مرد ولی الان بعد ده سال بچه دار شد خدا بزرگه فقط الکی استرس نگیر که استرس خودش بزرگترین درده
کجا زندگی میکنی ؟؟میدونی من هر چی خواستم از امام رضا خواستم و هیچ وقت دست خالی نبودم سر دو روز جواب میده از ته دلت صداشون بزن باور کن قسم میخورم دست رد به سینت نمیزنه پسر مرده ی منو بهم برگشتوند زمانی که فکر خودکشی کردم از دست زندگیم قبلش رفتم تو حرمش گفتم خستم باهاش دردو دل کردم همون شب به بعد شوهرم یک آدم دیگه شد یکی که خیلی برام جدید بود دیگه خسیس نبود دیگه بددهن نبود دیگه بی اعتماد نبود خواهش میکنم ازش بخواه
سلام گلم منم این روزا را گذروندم دو تا سقط تو هشت هفته و ی دو قلو شش ماهه از دست دادم دیکه امیدی نداشتم تنبلی داشتم ولی با ی بار اقدام چهل روز بعد اخرین سقطم باردتر شدم الان خترم سه ساله انشالله تو هم به زودی باردار میشی منم تا پریود میشدم دنیا رو سرم خراب میشد ی مدت سردی اینا نخور بچسب به غذاهای گرم انشالله باردار میشی
کاش میشدحتی واسه یه ماهم شده بیخیال بشم ولی هرروززخم زبون میشنوم طوری شدم که دوس ندارم ازخونه برم بی ...
باور کن اصلا از هیچ لحاظ الان قدرت مادر بودن رونداری نه احساسی نه بدنی تازه باردار شده بودی تو باید میدونستی تا 9ماه نباید ب حاملگی فکر کنی ولی اینکارو نکردی
الان هم انقد قوی نیستی حرف بقیه واست مهم نباشه فردا چطور میخای از زخم زبونای که به بچت میزنن ازش دفاع کنی؟
جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫