2777
2789
عنوان

داستان نازایی وفوت بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 54 پست

عزیز نگران نباش خدا به وقتش نی نی سالم بهت میده عروس خاله من بعد شیش سال باردار شد البته قبلش یه بارداری خارج رحم داشت ولی بعدش سه تا بچه به فاصله دو سال دوسال بدنیا آورد گیاه پنج انگشت از عطاری بگیر دم بده بخور دختر همسایه ما باردار نمیشد خورد هورموناش تنظیم شدالان پنج ماه بارداره تو اینترنت درباره گیاه پنج انگشت تحقیق کن عالیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار بچه خیلی سخته، ولی اگه از من میشنوی یکم این موضوع رو رها کن، بزار ذهنت آروم بشه، یه مدت باهمسرت بگردین از زندگی دوتایی لذت ببرید و اونوقت اگه بصورت طبیعی نشد برو دنبال دوا و دکتر. اصلا بارداری جاریت براا مهم نباشه، بچه اگر چه بودنش نعمته و جای شکر داره ولی هزارتا هم سختی داره.

ابجی بدون که فقط تو نیستی اینجوریی‌. منم دوبار باردارشدم هردپبار پنج وشش ماهه سقط شدن ودیگه اقدام به بارداری نکردم . اطرافیان فامیل شوهر مخصوصا پدرشوهرم چندین ببار بهم گفت درمورد بچه منم بااحترام جوابش دادم دیگه یه بار زنگ زد گفت اگه برای بچه اقدام نکنی میام دنبال پسرم میرم براش یه هفته ای زن میگیرم . منم گفتم هیچ غلطی نمیتونی بکنی ؟!؟ تو غلط میکنی به زندکی من دخالت کنی برو گمشو .وبعدشم قطع کردم یهمدت قهر بود ولی الان اینقد دوستم داره که نگو اینقد هوامو داره .چون جاریم بااینکه دوتا بچه داره خیلی شوهرش رو اذیت میکنه. ببین برای زخم زبون اگع کسی بهت گفت دذمورد بچه بگو هروقت بالایی صلاح بدونه میده . ویا بگو عه نکنه پولی بدستتون اومده ؟ اگه گفتن چطور؟ بگو اخه حتما پول دستتون اومده که میخاین سیسمونی بچمو بگیرین . نه ممنون من خودم باید بگیرم بلاخره سلیقه هرکسی قرق داره ‌ 

عزیزم میدونم شرایط سختی رو میگذرونیم ولی بنظرم برو پیش ی مشاور اول است ست رفع بشه بعد با خیال راحت برای درمان اقدام کن من زن داییم هم همین اتفاق براش افتاد یعتی اون بچه تو شکمش مرد ولی الان بعد ده سال بچه دار شد خدا بزرگه فقط الکی استرس نگیر که استرس خودش بزرگترین درده 

کجا زندگی میکنی ؟؟میدونی من هر چی خواستم از امام رضا خواستم و هیچ وقت دست خالی نبودم سر دو روز جواب میده از ته دلت صداشون بزن باور کن قسم میخورم دست رد به سی‌نت نمیزنه پسر مرده ی منو بهم برگشتوند زمانی که فکر خودکشی کردم از دست زندگیم قبلش رفتم تو حرمش گفتم خستم باهاش دردو دل کردم همون شب به بعد شوهرم یک آدم دیگه شد یکی که خیلی برام جدید بود دیگه خسیس نبود دیگه بددهن نبود دیگه بی اعتماد نبود خواهش میکنم ازش بخواه 

ای وای بمیرم برا دلت🥺😔 از ته قلبم دعا میکنم خدا این ماه دامنتو سبز کنه یکی از فرشته هاشو بهت ببخشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چ سنی داری مگه اینقد دنبال بچه ای یکم با شوهرت خوش بگذرون از اول درگیر حاملگی و قرص و دکتر و داستان ...

کاش میشدحتی واسه یه ماهم شده بیخیال بشم ولی هرروززخم زبون میشنوم طوری شدم که دوس ندارم ازخونه برم بیرون

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

سلام گلم منم این روزا را گذروندم دو تا سقط تو هشت هفته و ی دو قلو شش ماهه از دست دادم دیکه امیدی نداشتم تنبلی داشتم ولی با ی بار اقدام چهل روز بعد اخرین سقطم باردتر شدم الان خترم سه ساله انشالله تو هم به زودی باردار میشی منم تا پریود میشدم دنیا رو سرم خراب میشد ی مدت سردی اینا نخور بچسب به غذاهای گرم انشالله باردار میشی

انشاالله ب حق همین اذان بعد از عادتت اقدام میکنی و یه کاکل زری نناز گیرت میاد فقط خواهش میکنم ب جاری ...

نه اصلا اتفاقا خیلی خوشحالم براش ولی دیگران درک ندارن همش مقایسه میکنن

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
کاش میشدحتی واسه یه ماهم شده بیخیال بشم ولی هرروززخم زبون میشنوم طوری شدم که دوس ندارم ازخونه برم بی ...

باور کن اصلا از هیچ لحاظ الان قدرت مادر بودن رو‌نداری نه احساسی نه بدنی تازه باردار شده بودی تو باید میدونستی تا 9ماه نباید ب حاملگی فکر کنی ولی اینکارو نکردی 

الان هم انقد قوی نیستی حرف بقیه واست مهم نباشه فردا چطور میخای از زخم زبونای که به بچت میزنن ازش دفاع کنی؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫