چهارساله ساله ازدواج کردم ازهمون اول اقدام کردم به بارداری که نمیشدبالاخره باکلی دوادرمون که اثری نداشت به طور طبیعی باردارشدم نزدیک ده یازده ماه بعد خلاصه توبارداری یا خونریزی تااینکه وقت ان تی گفتن إن تی بالاس آمنیوسنتزبدین دوسه هفته بعدان تی امنیوسنتزدادم یه ماه طول کشید تا جوابش اومد من مردم وزنده شدم گفتن سالمه اکو وایناهم سالم خلاصه نه ماه بارداری سرکشیدولی بالافاصله بعدزایمان پسرم تندتندنفس میکشیدمشخص شدمشکل قلبی داره چهارروزبعدپرکشید تازه مقعدشم بسته بود که تو دوروزگی عمل بازشدبیست روز گذشت ومن خونریزی زایمانم قطع شد دوباره اقدام کردم تاالان که نزدیک سه ساله باردارنمیشم هرچی دوادرمون نمیشه که نمیشه شوهرمم سالمه دکترگفت نازایی ثانویه داری تااینکه أین ماه کلومفین خوردم و آمپول زدن وکلی نذرونیاز البته قبلشم دواداروجواب نداده بود اولین بار بود کلومفین میخوردم خلاصه کلی علائم داشتم سه روزم ازپریودم گفت نزدیک بیست روز ازآمپولم دیروزم لکه بی نی صورتی روشن داشتم که هیچ وقت نداشتم دیدم یهوقطع شد منم گفتم لانه گزینیه ساعت دوازده شب شوهرمو کشوندم دکتر بیمارستان چون شخصیا تعطیل بودن دکترم براامروزازخون نوشت سرراهم گفتم یه بی بی بگیرم زدم هاله سفیدانداخت ولی گفتم حتما خرابه ولی باردارم صددرصددقیقاوقتی به شوهرم گفتم باباشدی یه ساعت بعدش پریودشدم اینم از شانس من الانم ازبس گریه کردم چشمام داره کور میشه اینو نوشتم یکم دلم سبک بشه شایدنتونم الان جوابتون بدم چون چشمام بدجورمیسوزه اینونوشتم که برام دعاکنین راستی جاریم سه ماهه ازدواج کرده خداراشکربارداره منم گفتم حتما باردارم دیگه زخم زبون نمیشنوم ولی.....
عزیزم اون کلمه ی (((دیگه بارادر نمیشم))) رو از امضات پاککن !!!!
بنویس معجزه خدا بزودی از راه می رسه به مهربانی و رحمتش ایمان دارم 💗
نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز هنوز سنی نداری تا 45میتونی باردار بشی اتفاقا قدر این دوران رو بدون با شوهرت برین سفر شما هم باردار میشی یه روز به این استرس ها میخندی استرس هورمونات رو بهم میریزه اینبار بار دار شدی سریع به همه نگو تا پنج ماه بعد هر روز سه تا آیه الکرسی بخون بچه رو حصار کن سالم بدنیا میاد
بندررفتم پابوس امام رضا ضجه زدم التماسش کردم ولی نمیدونم چرا جوابمونمیده
پس من با اجازت چند روز دیگه میرم حرم اگه تونستم از ته دل از آقا میخوام واقعا میخوام بهت یه گوگولی بده دختر پسرش فرق نمیکنه ولی ایشالله امسال دامنت سبز بشه زجه هم نمیزنم از ته دلم ایمان دارم که فقط درخواست کنم عزیزم تو مشکل نا باروری نداری که نشه فقط زمانش نبوده
نه اصلا اتفاقا خیلی خوشحالم براش ولی دیگران درک ندارن همش مقایسه میکنن
ببین مردم همیشه دهنشون بازه... باردار ک بشی میگن کی میزایی وقتی زاییدی میگن بچت چقد زشته چقد بینیش گندس این چ اسمیه گذاشتی وااای چرا دیر راه رفت چرا دیر نشست چرا دیر حرف زد و....... پس هرگززززززز گوشتو واس حرفای بیخود شنیدن ب کار نگیر در مقابل این حرفا حس کر بودن داشته باش کرررررر بودن