2777
2789
عنوان

داستان نازایی وفوت بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 54 پست

عزیزم اون کلمه ی (((دیگه بارادر نمیشم))) رو از امضات پاک‌کن !!!!

بنویس معجزه خدا بزودی از راه می رسه به مهربانی و رحمتش ایمان دارم 💗

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
کجا زندگی میکنی ؟؟میدونی من هر چی خواستم از امام رضا خواستم و هیچ وقت دست خالی نبودم سر دو روز جواب ...

بندررفتم پابوس امام رضا ضجه زدم التماسش کردم ولی نمیدونم چرا جوابمونمیده

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲سالمه

عزیز هنوز سنی نداری تا 45میتونی باردار بشی اتفاقا قدر این دوران رو بدون با شوهرت برین سفر  شما هم باردار میشی یه روز به این استرس ها میخندی استرس هورمونات رو بهم می‌ریزه اینبار بار دار شدی سریع به همه نگو تا پنج ماه بعد هر روز سه تا آیه الکرسی بخون بچه رو حصار کن سالم بدنیا میاد  

باور کن اصلا از هیچ لحاظ الان قدرت مادر بودن رو‌نداری نه احساسی نه بدنی تازه باردار شده بودی تو باید ...

درسته خواهربرام دعاکن حداقل بتونم قوی بشم دعاکن یکم آرامش داشته باشم بخدااززندگی سیرم کل زندگیم شده بچه ازهیچی لذت نمیبرم

اشتباه اولت این بود انتظار داشتی تو نوجوونی باردار بشی.

الان تازه سنت مناسبه برای بارداری..(به نظر من کمه)

برین یه کلینیک ناباروری .

امضاتم مثبت کن.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بندررفتم پابوس امام رضا ضجه زدم التماسش کردم ولی نمیدونم چرا جوابمونمیده

پس من با اجازت چند روز دیگه میرم حرم اگه تونستم از ته دل از آقا میخوام واقعا میخوام بهت یه گوگولی بده دختر پسرش فرق نمیکنه ولی ایشالله امسال دامنت سبز بشه زجه هم نمیزنم از ته دلم ایمان دارم که فقط درخواست کنم عزیزم تو مشکل نا باروری نداری که نشه فقط زمانش نبوده 

عزیز هنوز سنی نداری تا 45میتونی باردار بشی اتفاقا قدر این دوران رو بدون با شوهرت برین سفر  شما ...

برام دعاکن خواهرکاش خداوقتی بده که شوقشو داریم

نه اصلا اتفاقا خیلی خوشحالم براش ولی دیگران درک ندارن همش مقایسه میکنن

ببین مردم همیشه دهنشون بازه... باردار ک بشی میگن کی میزایی وقتی زاییدی میگن بچت چقد زشته چقد بینیش گندس این چ اسمیه گذاشتی وااای چرا دیر راه رفت چرا دیر نشست چرا دیر حرف زد و....... پس هرگززززززز گوشتو واس حرفای بیخود شنیدن ب کار نگیر در مقابل این حرفا حس کر بودن داشته باش کرررررر بودن

اشتباه اولت این بود انتظار داشتی تو نوجوونی باردار بشی. الان تازه سنت مناسبه برای بارداری..(به نظر ...

بدیش اینه شوهرم همکاری نمیکنه میگه بزارهروقت شد

درسته خواهربرام دعاکن حداقل بتونم قوی بشم دعاکن یکم آرامش داشته باشم بخدااززندگی سیرم ک ...

خودتو دوست داشته باش بخدا خودت از هر کسی مهم تری یکم واسه خودت زندگی کن خودتو قوی کن خیلی وقت داری گلم خیلی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
پس من با اجازت چند روز دیگه میرم حرم اگه تونستم از ته دل از آقا میخوام واقعا میخوام بهت یه گوگولی بد ...

توروخدابرام دعاکن من راهم دوره نمیتونم برم

خوب باهاش صحبت کن ،و بگو اولویت زندگیت شده.چون مراحل درمان باید هردو باشین.

امروزبهش گفتم یاهمکاری میکنی یاجدامیشم خودش البته سالمه