2777
2789
عنوان

داستان نازایی وفوت بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 54 پست
توروخدابرام دعاکن من راهم دوره نمیتونم برم

برات دعا میکنم گلم نگران نباش ایشالله همه چیز درست میشه باور کن به خدا دلم روشنه الان بغض کردم سه دفعه حتی نمیدونم چرت ولی مطمئنم که خدا بهت یه نانازی میده امام رضا خیلی بخشندست خبر خوش شنیدی خبر بده ......حس میکنم دختر دار میشی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله که خدا یه بچه ی سالم و خوشگل نصیبت کنه. ولی میشه بپرسم چرا بچه به فرزند خوندگی نمیگر ...

شوهرم راضی نیست به هیچ عنوان خودش سالمه فوقش میره یه زن دیگه میگیره

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
شوهرم راضی نیست به هیچ عنوان خودش سالمه فوقش میره یه زن دیگه میگیره

وای اینجوری نگو دختر مطمعن باش. بهترین ها در انتظارته انرژی مثبت داشته باش .از ته دلم از خدا میخوام که یه فسقلی خوشگل بهت بده 💕

#انسانیت

عزیزم آیدی پیج نیلوفر رو بهت میدم که با اصلاح سبک  که داخل پیجش گفته خیلی ها درمان شدن و یه عالمه تجربه که بعد چندین سال باردار شدن کاملا رایگانه و هیچ دارویی درکار نیست من خودم هورمون هام متعادل نبود وفقط بخاطر ریزش مو رفتم و کار هایی که گفته بود و انجام دادم بعد سه ماه دیدم باردارم 😅

درمان تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی اصلاح سبکه این سندرم بخاطر سبک زندگی غلطی که برای بدن انسان طراحی نشده بوجود میاد  پیج نیلوفر اصلاح سبک رو کامل توضیح داده حتما حتما ببین  @niloofarpcossupprt 

niloofarpcossupport@

این آیدی پیجش در اینستاگرامه هایلایت از کجا شروع کنم یک و دو رو بخون سه تا شش ماه رعایت کن مطمئنم نتیجه میگیری

درمان تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی اصلاح سبکه این سندرم بخاطر سبک زندگی غلطی که برای بدن انسان طراحی نشده بوجود میاد  پیج نیلوفر اصلاح سبک رو کامل توضیح داده حتما حتما ببین  @niloofarpcossupprt 
niloofarpcossupport@ این آیدی پیجش در اینستاگرامه هایلایت از کجا شروع کنم یک و دو رو بخون سه تا ش ...

مرسی مهربونم 

سلام دختر بندری

گیا پنج انگشت که گفتن خیلی خوبه، سنی نداری شما که استرس گرفتی امضا زدی اونو

امضات رو پاک کن خوب بنویس

هر کی حرفت میزنه انشاالله گرفتار روزهای زندگیش باشه

حتما حتما حتما اصلاح سبک انجام بده خودتو شوهرت تا زودتر به مراد دلت برسی

اصلاح سبک واقعا عالیه بی هزینه خیلی زیاد دردت رو‌درمان میکنی 

خواهر من ۲۴سالگی عروسی کرد دوتا خارج رحم داشت اندمتریوز شد بعد شش سال، اصن دکترا گفتن اصلا بچه دار نمیشی اونموقع هنوز اصلاح سبک نیومده بود 

یکی از فامیلای جنوبی بهش همین پنج انگشت رو‌گفت گذاشت و خداروشکر الان سه تا بچه داره

فقط استرس نداشته باش، یه سفر برو دلتو صفا بده برو زیارت برو جاهای مذهبی به هیچکسم نگو.

بازم میگم اصلاح سبک رو شروع کن حتما ورزش یا رقص که عرقت دربیاد داشته باش کتاب بخون قران بخونن

چله بگیر ....از خدا بخواه که بازم نظر کنه بهت یه گل پسر جای اون بچت بهت ببخشه

سلام دختر بندری گیا پنج انگشت که گفتن خیلی خوبه، سنی نداری شما که استرس گرفتی امضا زدی اونو ...

وای مرسی مهربونم خداخیرت بده باورکن الان تواوج ناامیدی پستتودیدم دلم شادشد خدادلتوشادکنه که امیدوارم کردی