2777
2789
عنوان

به نظرتون این دختر خیلی موفقه؟

46 بازدید | 8 پست

دختری که ۲۷ سالشه فرهنگیان درس خونده(زیست) و یه کارگاه شیرینی پزی هم داره ۳ یا ۴ تا زبان بلده و انگلیسی و آلمانی هم تدریس میکنه🙄به نظر خودم که دختر مستقلیه و نظر فامیل خیلییی موفقه😅

ولی برای دوستام که میگم (که اکثرا تو فکر مهاجرتن)میگن نه کاملا معمولیه نظر شما چیه؟؟

دمش گرم والا چن تا پله ترقی رو رفته همچین ملت  میگن مهاجرت انگار فرش قرمزواسشون پهن کردن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم فرهنگیان درس خوندم و یه مغازه لوازم التحریر دارم که درامدش خوبه

یه زبان دیگه هم بلدم و تو فکر یه کار سومم 

ضمن اینکه خونه و ماشین مستقلم دارم اگه جز معیارا به حساب میاد 

اینم بگم که تحت هیچچچچچچ شرایطی خودمو موفق نمیدونم

🚶‍♀️

وای😂😂😂آخه فاز ماجرا برداشتن ولی یه قدمم براش تلاش نمیکنن

اونا فقط حرف میزنن و عمل نمیکنن ولی این دختر تلاشمیکنه و موفقه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
منم فرهنگیان درس خوندم و یه مغازه لوازم التحریر دارم که درامدش خوبه یه زبان دیگه هم بلدم و تو فکر ی ...

عزیزم همین که تونستی تو این شرایط  این همه کار انجام بدی خودش خیلییی انشاالله موفق باشی

منم فرهنگیان درس خوندم و یه مغازه لوازم التحریر دارم که درامدش خوبه یه زبان دیگه هم بلدم و تو فکر ی ...

منم همین فکر و میکنم مدام میخوان بگن که تلاشش ارزشی نداره صرفا چون نمیتونه به راحتی مهاجرت کنه