2777
2789

برو ببین خوبه

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین درامدش خوبه اما نباید از همین اول انتظار درامد نجومی داشته باشی باید جا بیوفتی بعد

تعرفه دستمزدش نسبت به محیط سالن از ۱ تا ۳ برابره یعنس خیلی خوبه 

بعد جا میوفتی میتونی یه اکاق تو سالن های معروف اجاره کنی کار کنی منم همینکارو میکنم نترس 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
اخه دوست دارم اول بدونم چون با آموزش و موادش میشه حدود ۱۰ میلیون میترسم میگم نکنه ضرر کنم

بیشتر از ۱۰ میشه عزیزم ۱۵ در نظر بگیر

هر چه زودتر هم بخر وسیله هاتو همه رو هم جنس خوب بخر تا خرج دوباره روی دسنت نذاره 

هر سوالی هم داشتی از من بپرس تا جایی که بتونم راهنماییت میکنم

ممنون قشنگم❤

بوس به کلت 😊😘

بیشتر از ۱۰ میشه عزیزم ۱۵ در نظر بگیر

نه گلم امروز یه آموزشگاه کراتین زنگ زدم گفتش که هم کراتین هم پروتئین هم بوتاکس مو با مدرک بین الملی ۵ میلیون و گفت اون موادی که میخوام بهت آموزش بدم رایگانه 

۴ تومنم پول اتو میمونه یه تومن برا مواد که دست مایه بشع آخه زیاد پول ندارم💔

البته اینو بگم دوستم تو همین آموزشگاه یاد گرفته و درآمدش عالیه

سلام دوستان این نذر ها برای حفظ آبرو اجرتون با حضرت علی امام زمان هرکس می‌تونه هر چندتا بگه .313ایت الکرسی به نیت سلامتی امام زمان.110نادعلی به نیت حضرت علی.5تام حدیث کسا به نیت 5تن فکر کنید برای خواهر تون دعا میکنید بخداخودم خواهر ندارم آلان امیدم به این دعای نی نی سایتی ها درحقم بگیره دوستان توروخدا کمکم کنید تموم بشه.اسی شرمنده تو تاپیکت میگم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم