2777
2789

چندوقت بود همش گریه میکرد ک من داداش میخام

هر چندروز یبار یه گریه اساسی داشت

چون دوستم تازه زایمان کرده بود همش تعریف پسر اونو میکرد

اینقد گریه کرد ک باباش گفت پسرم باش مامان بره دکتر برات بیاره۰😐🤦🏻‍♀️

تابستون برا اندومتریوز ک سونو رفتم و دکتر زنان 

باهام اومد اونجا همش زن حامله دید

از اون موقع خوشحاله ازم پرسید اومدی داداش دکتر بزاره تو دلت

منم گفتم اره

حالا ....

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک فرزندی سخته برا بچه گناه داره

اگه شرایط روحی و مالیتون خوبه تنها نزارش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

حالا از اونموقع تا الان فک میکنه حامله ام

در طول روز چنبار میاد شکممو میبوسه بغل میکنه😑😑😑

خوراکی هاشو ک ب جونش بستس میده من بخورم ک داداشش بخوره مثلا

منم چون مشکل نفخم بیشتر شده 

بعد عذا خوردن همش میگه مامان ببین داداش چقد زیاد خورده تپلترشده

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
تک فرزندی سخته برا بچه گناه داره اگه شرایط روحی و مالیتون خوبه تنها نزارش

تک فرزند نیس

۵ونیم سال با خواهرش دوقلو ان

ولی فقط میگ داداش میخام

منم خواهرم هر شب الکی قران میخوند و گریه میگرد  جوری گریه میکرد انگار خبر مرگ من و بش دادن ال ...

الان ۳تا خواهرین یعنی!؟😂

مرغ همسایه غازه ،پسر منم هروقت می رفتیم مهمونی می آمدیم گریهههههه من تنهام ن خواهر دارم ن برادر ....روزگار من سیاه کرده بود 

الان با پسر کوچیکم اصلا جور نیستند همیشه دعوا می گم یادت نیس گریه می کردی می گه من خواهر می خوام خواهر فرق داره 

الهی.  عزیزممم چند سالشه

۵ونیم

همش ازم میپرسه کی ب دنیا میاد

هی بهش دروغ میگم

اونم منتظره☹️☹️