2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 84 پست
اگر دکتر شک کرده و چیزی گفته حق داری نگران باشی فقط نگران، و صبور تا آزمایش بدی اما اگر فقط فکر خودت ...

من سربچه اولم انقد حال بدی تحربه کردم ولی تواین دارم به معنای واقعی عذاب میکشم

کشیدگی چشم بینی کوتاه زبون بیرون زده گریه نمیکنه 

وا بچه هاهمشون اول چشم بادمین بینی دخمل منم کوتاهه خب بدبخت گریش نمیاد همچین برات گریه کنه ک کیف کنی خخ

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه ی اولم اونطوری بود من هرفشاری رو تحمل میکنم ولی این نه 

نگران نباش تو فقط حساس شدی 

بیشتر بش عشق بورز بالاخره ی ادمه تو اوردیش ب این دنیا داره نفس میکشه جون داره 

زندگیتو ب کام خودت تلخ نکن 

ی قانونی هست ب اسم قانون جذب قاعدتا ب هرچی فکر کنی ب سمتت کشیده میشه ب چیزای خوب فکر کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من سربچه اولم انقد حال بدی تحربه کردم ولی تواین دارم به معنای واقعی عذاب میکشم

دقیقا منم یک سال و نیم در عذاب بودم و از بزرگ شدن بچم لذتی نبردم از بس روزهای بدی گذروندم که دیگه دلم بچه نمیخواد همسرم میگفت اگر می دونستم حال و روزت اینجوری میشه هیچ وقت بچه نمیخواستم 

سلام،خواهرم من آقا هستم زیاد وقتت نمیگیرم وقتی بدنیا اومدم نیم کیلو بودم  دکترا به مادرم گفتن ب ...

سلام خداروشکر که الان موفق هستین ولی من مثل مادر شمانیستم تحمل ندارم بشینم ببینم چی میشه یعنی خسته شدم دیگه ازبچگی تا الان انقدر استرس کشیدم الان دیگه نمیتونم نمیکشم 

خدا حفظت کنه پسر منم ریزه بود گریه میکردم میگفتم کوچیکه تازه کلش هم کج بود دکتر میخندید میگفت همین ی ...

ممنونم انشاالله پسر شما هم به حق این شبای عزیز موفق بشه و افتخار خانواده و شما باشه آمین

عدالت خانه نشین شد تا روز ظهور

اگه عکسشو میزاری ک از رو عکسش نظر بدیم بمونم اگه ن برم ی چی دیگه بخورم بخوابم تا اذان

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نگران نباش تو فقط حساس شدی  بیشتر بش عشق بورز بالاخره ی ادمه تو اوردیش ب این دنیا داره نفس میک ...

به همین فکر کردم سرم اومد من حیوون به دنیا اوردمش ولی نمیتونم واقعا نمیکشم حتما باباش میتونه به بهترین شکل ازش مراقبت کنه

سلام خداروشکر که الان موفق هستین ولی من مثل مادر شمانیستم تحمل ندارم بشینم ببینم چی میشه یعنی خسته ش ...

سختیا و استرسای ما از تو بیشتر نباشه کمترم نیس  سعی کن اروم باشی تو ک اینقد ضعیف بودی واجب بود مادر بشی جا مادر من بودی روزی صد بار میمردی قسم میخورم

من ازاین میترسم که دست به خودکشی بزنم

نگو اینجوری بسپار بخدا نذر کن براش من برای دخترم نذر امام رضا کردم، برای آرامش دلت و دلشاد شدنت صلوات میفرستم میدونم هرچی ما بگیم بازم ته دلت ناراحته و اون حس بد ذره ای کم نمیشه ولی به خودت کمک کن حتما از فردا برو مشاوره

به همین فکر کردم سرم اومد من حیوون به دنیا اوردمش ولی نمیتونم واقعا نمیکشم حتما باباش میتونه به بهتر ...

چ حرفا دختر مادر من داغ بچه دید 

ی بچه بیمار داره 

خودش هم بیماری خاص داره 

هزارو یک مشکل تو زندگی منو مادرمه 

ک تعریف کنم امشب افقی میشی 

برو مشاور تو فقط افسرده ای

وا خانومی یه چی میگیا حتی اگه سندروم باشه ولش نکن تنهاش نزار بچته از گوشت پوست خودته بزرگش کن عشق بده بهش 

یعنی چی خودمشی کنم یا طلاق بگیرم بچه بی مادر میدونی چقد اسیب میبینه نامادری هم که بیاد دیگه هیچ نکن توروخدا انشالله که سالمه