2777
2789
عنوان

من زندگیمو مدیون شبای قدرم

346 بازدید | 13 پست

پارسال همین شبای عزیز بود یه مشکل خیلی بزرگ برامون پیش اومد و من دیگه به ادامه زندگیم امیدی نداشتم و اگه اون اتفاق می افتاد جدایی مون حتمی بود...

من همه ی توسلم رو گذاشتم تو شبای قدر ❤️ زار زدم و تمنا کردم قسم دادم دعا کردم 

خواستم بگم خجالت نکشید ناامید نباشید قدر این شبا رو بدونید من معجزه اش رو الحمدلله تو زندگیم دیدم 

دوستای خوبم ان شاء الله همه حاجت روا بشیم و ممنون میشم برای من و تو راهیم دعا کنید ❤️ منتظرا رو از یاد نبرید و واسه همه خیر 

بخواین 🌸.  اللهم عجل لولیک فرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

سلام ازتون خواهش میکنم التماستون میکنم این شبای عزیز برام دعا کنید آبروم حفظ بشه تنها دارایم آبروم شوهرم بیاد دنبالم بچم آواره نشه پاییز باید بره مهد فکرکنید برای عزیزانتون دعا میکنید یه عمر دارم مدیونتونم براتون دعا میکنم دوسال خودم دارم دعا میکنم خدا جوابمو نمیده است ببخشید تو تاپیک تو میگم دوستان التماس دعا 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خیلی خوشحالم که حاجت روا شدین.
تا میتونین برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنین که با ظهور دنیا بهشت میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام ازتون خواهش میکنم التماستون میکنم این شبای عزیز برام دعا کنید آبروم حفظ بشه تنها دارایم آبروم ش ...

انشالله که خدا به حق  عظمت این شب عزیز گره زندگیت رو باز کنه عزیزم توکل کن به خدا از خدا بخواه بهرین رو برات رقم بزنه از خدا نا امید نباش

انشالله که خدا به حق  عظمت این شب عزیز گره زندگیت رو باز کنه عزیزم توکل کن به خدا از خدا بخواه ...

ایشلا هرچی ازخدا میخوای بهت بده ایشلا همیشه دلت شاد باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم