2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا بیا کارتون دارم.

142 بازدید | 17 پست

لطفا به سایت رسیدگی کنید

نمیتونم عکس بفرستم

نمیتونم عکس باز کنم

بعد اصلن ی جور شده...

لطفاااااااااا رسیدگی کنید.

ممنون

@نی_نی_یار_41‍ 

لطفااا ریپ نزن پسری؟   (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐   ممنــــونم .  
توجووون بخاه😘😂

عزیزدل فدددددددات

قربببببونت♥♥♥🤣🤣

لطفااا ریپ نزن پسری؟   (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐   ممنــــونم .  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که موافقه لایک کنه

یامثل من همین مشکل رو داره

گلم این مشکل فنی سایت هست و اونا همواره دارن  پیگیری می‌کنند شما فقط صبر کن

بله درسته

ولی تازه میخواستم عکس روببینم نشد

بااینکه دوستان دیدن

حالا بعضیاشون هم ندیدن

برای من عکس ارسال نمیشه ولی میتونم عکس آپلود کنم

من نمیشه😔

تازه میخواستم عکس بزارم نشد

خیلی خیلی مشکل داره 😵‍💫💔

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 
خیلی خیلی مشکل داره 😵‍💫💔

حالا چرا نمیشه تگ کرد وااااای💔

حالا چرا نمیشه تگ کرد وااااای💔

خیلی رو مخ هست 😐💔

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان