2777
2789
عنوان

گذشته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 116 پست
میشه برا منم حستونو بگید لطفا؟ آخر این داستان من چی میشه ؟ خوب میشه یا بد ؟ 

خوب یا بدش رو نمیدونم۔

الانم خیلی حالم مساعد نیست۔

اما حس میکنم خودت یه تغییر میکنی۔شاید ذهنی باشه و فکرت درستتری بکنی۔به نظرم تلاش کن و از این پوسته ای که هستی خارج شو۔

ولی حس رضایت در اینده خواهی داشت

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یسری چیزارو حس میکنم الانم حس کردم احتیاج دارن واسشون زیارت عاشورا بخونید

منم همون طورم خیلی احساسم درگیره و مسیرهای ارتباطیم بازه۔الان چند روزه حس میکنم همسرم خیلی درگیره یه موضوعی شده۔و امشب که از شبهای قدر هست واقعا حالم خوب نیست۔

ممنون از محبتت۔منم برای همسرم میخونم۔

شاید شما فرستاده بودید که این پیام رو بهم برسونید

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
فردا منم واسشون میخونم اگه دوس داشتی اسمشونو بگو اگه ن اشکالی نداره

بهرام

منم همون طورم خیلی احساسم درگیره و مسیرهای ارتباطیم بازه۔الان چند روزه حس میکنم همسرم خیلی درگیره یه ...

فکر کن ببین دینی به گردنش نیست؟اگه حق ناسی هست تا جایی که میتونی رفع و رجوش کن خواهش میکنم عزیزم 🧡

فکر کن ببین دینی به گردنش نیست؟اگه حق ناسی هست تا جایی که میتونی رفع و رجوش کن خواهش میکنم عزیزم 🧡

از دی ماه که فوت شده فکر میکنم ولی هیچ کس رو یادم نمیاد۔

اخه همسرم خیلی مرد خوبی بود کلا یه انسان کامل بود۔

باز اگه چیزی حس کردی لطفا بهم بگو۔

چون به این حس ها ایمان دارم۔

از دی ماه که فوت شده فکر میکنم ولی هیچ کس رو یادم نمیاد۔ اخه همسرم خیلی مرد خوبی بود کلا یه انسان ک ...

میدونی ماها فکر میکنیم حق الناس یعنی حتما پول کسی رو بخوریم یا ابروی کسی رو ببریم ولی ممکنه ی حرف کوچیک به کسی بزنیم که دلش بشکنه حس میکنم همچین چیزی در رابطه با همسرتون وجود داره و اینکه روی چاکراهات کار کن مخصوصا ریشه و قلب البته به ترتیب.روحت خیلی نا ارومه انگار هنوز باور نکردی همسرت رفته هر چند واقعا سخته💔