2777
2789
عنوان

گذشته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 116 پست
بله خیلی خوبه تو زندگی ادم خوبی بودن درسته؟

واقعا؟چرا ب خواب هیچکدوممون نمیاد؟ فقط ب خواب یکی از فامیلا رفته بود و شب سومش بود ک داشتیم افطاری میدادیم و ایشون خواب دیده بود مامانمم نشسته دار سر سفره باهاموم افطاری میخوره.

خیییییلی خییییلی ادم خوبی بود.مااااه بود.دوسالی هم درگیر سرطان بود.یعنی فک کنم گناهی براش نموند و پاک از دنیا رفت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟چرا ب خواب هیچکدوممون نمیاد؟ فقط ب خواب یکی از فامیلا رفته بود و شب سومش بود ک داشتیم افطاری م ...

بله انرژی پاکشو حس کردم اینو نمیدونم که چرا به خوابتون نمیاد ولی شنیدم کسایی که از دنیا میرن مثل ما وابستگی ندارن به این دنیا یعنی انقد اون دنیا واسشون خوبه که دیگه این دنیا به چشمشون بی ارزشه فکر نکن چون به خوابت نمیاد ینی حالش بده برعکس خیلی خوبه

حس میکنم خیلی دلسوز بقیه بودن

اره.خیییلی .تا اونجایی ک میتونست ب همه کمک میکرد و علی رغم اینکه اکثر اقوام مون ،فامیلای فقیر رو زیاد تحویل نمیگرفتن اما مامانم همیشه هوای اونا رو بیشتر داشت و بیشتر بهشون اهمیت میداد.

یعنی الان تو بهشته؟🥺 چرا ب خوابمون نمیاد اخه؟ من ترسیدم ک‌نکنه جاش خوب نیست و درگیره ک ب خوابمون نمیاد

بله انرژی پاکشو حس کردم اینو نمیدونم که چرا به خوابتون نمیاد ولی شنیدم کسایی که از دنیا میرن مثل ما ...

وای خداروشکر.مررررسی ک خیالمو راحت کردین🥺🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙏🙏

چند شب پیش قبل خواب دلم واسش تنگ شد و با خودم گفتم کاش بیشتر بوسش میکردم و بغلش میکردم...تا اینکه خوابم برد و بین خواب و بیداری بودم ک حس کردم مامانم صورتشو گذلشته روی صورتم و داره بوسم میکنه‌...حالا حستون میگه واقعا مامانم بود یا من خواب دیدم؟🥺

کاش پایان رابطه ی من و همسرسابقم هم همینجوری بود فرقی نداره چه من میرفتم اون دنیا، چه اون میرفت

امیدوارم بعد این زندگیتون درارامش و راحتی باشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
واقعا؟چرا ب خواب هیچکدوممون نمیاد؟ فقط ب خواب یکی از فامیلا رفته بود و شب سومش بود ک داشتیم افطاری م ...

هیچ وقت فکر نکن بیماری مادرت برای پاک کردن گناهانش بوده۔

خدا همیشه ادمهای خوب رو دوست دارهو امتحانهاتشون سختتره۔

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
مدییشن کن خیلی وقتا حین مدیتیشن متوجه مسائلی میشی البته فکر میکنم تمرکز کردن واست سخته ولی واست خوبه

اره یه مدته خیلی فکرم مشغول یه سری مسائل جانبی شده۔

ممنون از وقتی که گذاشتید

میشه بهم بگی اونی ک عاشقم با کس دیگ در ارتباطه یا ن؟😭🥺

بهتره به این مسائل فکر نکنی۔

ذهنت خیلی اشفته شده۔

نه در ارتباط نیست

🧡🧡🧡😘مادرتون چه غذایی دوس داشتن واسشون نذر بدین اگه شله زرد دوست داشتن شله زرد بدید

خواستش از ما اینه؟

شله زرد دادیم همین هفته ی پیش.انشالله ایندفعه برنج و یه نوع خورشت میدیم پس...

شرمنده.میدونم زیاد شد اما یه سوال دیگه هم دارم اگه تونستین جواب بدین نهواستین هم فدای سرتون❤️میتونید متوجه بشید مامانم از من و خواهرام و داداشم راضی هست؟ چون ما اذیتش کردیم خیلی وقتا....

میشه بگید چطور این حسو بدست اوردین؟ البته ک قطعا خیلی ادم پاکی هستین و مومن.اما دوست داشتم بدونم منم میتونم؟

هیچ وقت فکر نکن بیماری مادرت برای پاک کردن گناهانش بوده۔ خدا همیشه ادمهای خوب رو دوست دارهو امتحانه ...

درسته.اما تو روایات هم داریم ک بیماری مثل برگی،گناهان رو میریزه.خداوند بخاطر اینکه از این امتحانات سخت با موفقیت عبور میکنن و ناشکری و گله و...نمیکنن،در عوض گناهانشونو میبخشه...