دکترایندم مدیر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1554 عنوان خدا بگم این نی نی سایتیا چی بشن آبروم داره میره | مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 76 پست دوستم داره میاد پیشم بعد گفتم ماکارونی بپزم گفتن سیر بزن توش خیلی خوشمزه میشه من ی نصف سیر زدم الان نمیدونم چرا موادم ی بویی گرفته کل خونه ی بویی میده میترسم غذام خراب و بد مزه بشه آبروم پیش دوستم بره اولین باره میاد پیشم دیروز | 11:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکترایندم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1554 😂😂😂😂😂اینو کدومکاربر گفته خدا لعنتش کنه هر کی گفته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22294 حبه یکم الا بخور از کارانی ببین چطور شده اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
مهوینا عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 4774 حبه خب پس نگران نباش خیلی طعمش رو تحت تاثیر نمیذاره میتونی با ادویه جات طعم مواد رو عوض کنی
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22007 نترس خوشمزه میشه تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
دکترایندم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1554 نترس خوشمزه میشه پولم ندارم از بیرون سفارش بدم حالمم بده
فهیمه_شونم عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 859 دقیقا غلط کردم حالا اشکال نداره اعتماد به نفستو از دست نده، دیگه برای اصلاحش به پیشنهاد کسی چیزی اضافه نکن که گند میزنی تا مهمونت اومد بگو امروز به افتخارت غذامو با دستور پخت جدید یا شمالی پختم توش سیر زدم. امیدوارم خوشت بیاد 😜
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22007 پولم ندارم از بیرون سفارش بدم حالمم بده خوب میشه من همیشه میزنم تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
gorgeous19 عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 1194 خدا لعنتش کنه هر کی گفته ایتالیا بدونه سیر ریختی تو ماکارونی میره از ایران شکایت میکنه😂😂😂😂
mahiii1234 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3034 از سیر تو غذا متنفرمهر غذایی سیر داشته باشه نمیخورم چجوری ریسک کردی
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3203 الان این بویی که میده چی پس خوشمزه میشه بنظرت ؟ من 5 6حبه میزنم اصلا بو نمیده خوشمزه هم میشه. ولی بهتر بود غذای دیگه درس میکردی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22294 پولم ندارم از بیرون سفارش بدم حالمم بده سالاد شیریازی اینا درست کن کنار غذا بزار بخور ببین چطور شده من استرس گرفتم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
سرزمین_گلها عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 3942 وای😂😂😂ببخشید نمیدونم چرا کلی با متنت خندیدم دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد