2777
2789
عنوان

خیلی خسته شدم

37 بازدید | 3 پست

دیگه خسته شدم  واقعا بچه داریی سخته  الان تو ماه ۸ ولی خیلی بهم وابسته س نمی تونم هیچ جایی برم حتی یه حمومم نمی تونم برم باید حتما پیشش باشم  اگه خواب باشه و از خواب بیدار شه کنارش نباشم می ترسه  جیغ می زنه و گریه می کنه چیکار کنم حتی به کارای خودمم نمی رسم هیچی حتی تو مهمونی هم بهم خوشنمی گذره  چیکار کنم رابطه مم با شوهرم سرد شده تو رو خدا یه کم دلدارییم بدین یه راه حلی چیزیی که وابستگی ش کم بشه منم اروم بگیرم

سلام عزیزم

هرچی بگی حق داری

ولی اینو بدون تمام بچها این مرحله از چسبندگی و میگذرونن و تموم مادرا کم میارن و خسته میشن.

نمیگم زود تموم میشه نمیگم تا ابد ابنجور میمونه.

ولی الان اگه صبوری کنی هم شما هم همسرت این مرحله هم به سلامت برای بچتون میگذره.

اگه بتونی روزی یا هر دوروز یا هفته ای یک ساعت بچه رو بسپری به یه نفر و با همسرت وقت بگذرونی مطمئن باش خستگی هردوتون کمتر میشه.طی روز بچه ات رو خسته کن.

نذار عصرا بخوابه،عوضش شبا زودتر بخوابونش.

ازونور خودتو همسرت خلوت کنین دوتایی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم وقتتون بخیر، سال نو مبارک وطاعاتتون قبول درگاه حق☘🌺☘🌺☘🌺☘

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،

مشاوره خانواده در زمینه(اختلافات زناشویی_آموزش همسرداری_راهکارهای جذب همسردلخواه(ویژه دخترخانوم و آقا پسرای گلمون)_فرزند پروری_مهارت های افزایش اعتماد بنفس وعزت نفس و....

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،حضانت،ارث،نسب و...)

مشاوره بصورت آنلاین(چت و ویس) در هرپیامرسانی که براتون مقدور باشه(تلگرام،واتساپ،

اینستاگرام،ایتا،بله،

سروش،روبیکا،گپ و آیگپ)

یعنی توی خونه خودت، کنار باد کولر یا کنار بخاری، ریلکس میشینی و بصورت آنلاین با مشاورت صحبت میکنی😍

بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل ارائه خدمات میشه خدمتتون،

مشاوره خانواده یکساعته۷۹تومن😍

مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹ تومن😍

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن😍

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهار نامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت انجام میشه✅

خیلی از خانوما به هر دلیلی اعتماد نمیکنن بابت پرداخت هزینه، اینم هیچ اشکالی نداره! میتونین اول مشاوره بشین بعد هزینه رو پرداخت کنین🤩

ضمنا مشاورخانواده و مشاور حقوقی شما یک خانومه بنابراین باخیال راحت میتونین وقت مشاوره بگیرین و این خدمات رو خیلی راحت دریافت کنین

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست دوستی بدین تو خصوصی براتون شماره همراهم وبذارم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱