2777
2789

واقعا برام سواله که بهترین مادر شوهر دنیا هم وجود داشته باشه بازم ی جا ی حرکتی میزنن که آدم هنگ کنه🤦🏻‍♀️

من و همسرم چون اول زندگی قرار گذاشتیم تا اون پیشرفتی که هدفشو داریم تو زندگی نکردیم حرف بچه رو نیاریم صبر کردیم حدود چند ماهه تو اقدامیم...ماه گذشته مامانش ی بار شوهرم خواست برسونتش آنقدر حرف زده حرف کشیده ک آخر از زیر زبون شوهرم کشیده ک قصدش داریم...

از همون روز فرداش ک شد هر سری تو جمع منو دید با شوهرم دید تنها دید هی میگه من آرزو ب دل موندم بچه این بچه م هم ببینم..اون روز منو دیده میگه پس چی شد؟خبرشو کی میای ب من میدی؟منتظرم دیگه ماه دیگه بیا خبرشو بده😑پیش شوهرمم همش میشینه میگه:آره امروز فلان برنامه رو دیدم می‌گفت تعداد زنهای نازا زیاد شده برن دکتر و فلان و فلان...

جدیدا هم گیر داده ب شوهرم یبار بیارش با من بریم دکتر هر سری تنها میرید یا با مامانش میبریش معلوم نیست دکتر چی میگه بهش نمیاد بهمون بگه😐

والا من تا حالا فقط برای چکاب رفتم چون نمی‌خواستم فعلا بچه دار بشم تا یکسال و نیم هر شیش ماه میرفتم کنترل بشم و چکاپ ک عفونت و ...نگیرم...آخرین سری هم رفتم برای آزمایش های قبل بارداری ...

واقعا داره اعصابمو خراب میکنه...

سری آخر دید منو باز شروع کرد که منم گفتم:خدا خودش صلاح منو و شما رو خوب می‌دونه ما نمی‌تونیم تصمیم بگیریم برا مصلحتش!بچه هم انشالله به وقتش عجله ک نداریم ...

والا موندم دیگه این حرفاش باعث استرسم میشه از طرفی شوهرمم احساس بدی گرفته دیشب یهو گفت نکنه مشکل داریم😢🤦🏻‍♀️

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

با اجازه اسی بچه ها توروخدا به پیج لباس من سر بزنید قیمتام خیلیخوبه فالورام بره بالا   

Poshak_delvan_org اینستا

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو من که مشکلی ندارم دکترم تایید کرده حالا که مامانت اصرار به دکتر رفتن داره تو رو ببره شاید مشکل از تو باشه😒

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

ب شوهرت بگو بخاطر همین استرس هاته ک بچه دار نمیشیم 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ای کاش نمگفت خیلی سخته بدونن ول کن نیستن بیشتریاهمین هستن ازبدی نیستاولی نمیتونن خودشون روکنترل کنن استرس کاروخراب ترمیکنه میبینی یکسال طول کشیدبتونی یک بهانه بیاریدکه انداختم عقب برای مثلااین مشکل تاچندماه نپرسه انشاا...تااون موقع هم باردارمیشید

زنیکه مریض احمق بعضیام فقط سنشون رفته بالا وگرنه همیشه خدا خرن

اعصاب برام نزاشته بخدا🙁

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

اینو منی میگم که ۷ساله گوشم از این حرفا پره

هیییییچ مهم نباشه واست هر دفعه گف بزن ب در خنده و شوخی حواله بده ب بعد ،مثلا بگو قصدشو داشتیم پشیمون شدیم و وعده دور بده بگو ۴سال دیگه چمیدونم هر چی

نه ب قصد ازار و ... فقط برا اینکه نفهمن تو حساس شدی رو این قضیه و اسیب کمتری ببینی

چه بخوایم چه نخوایم افتادیم تو این وادی که تهش معلوم نیس چاره ای نیس جز مدارا و گذشت

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

باید ورق برگردونید چون میدونه تصمیم دارید .به شوهرت بگو‌دفعه بعد به مادرش بگه فعلا پشیمون شدیم ،تا یکم شرایط جور کنیم 

حالا نمیدونم شغل همسرت چیه ،که بگم مثلا به شغلش ربطش بدید

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد