2777
2789

پسرم شش ماهی هست بخاطرتنبلی یکی ازچشماش عینکی شده خیلی ناراحتم برای مدرسه رفتنش یادگیریش تودرساش به نظرتون مشکلی پیش نمیاد،خودتون یااطرافتون بودن کسایی که قبل مدرسه عینکی باشن وادمای موفقی شده باشن؟به خداخیلی غصه میخورم یه چیزی به من بگین😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان.غصه نخور گلم.ربطی نداره.خواهر من از سنجش قبل مدرسه عینکی شد الان دو تا رشته ی دانشگاهی رو خونده مدرکشو گرفته.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

نگران نباش

اصلا مسئله مهمی نیست

خیلی زیادن ازین مدلا

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 
پسر من از 4 سالگی نه درسشم عالیه فقط اولین بار که عینک زد هفته بعد همون  روز به عینک دیگه واسش ...

چرا ؟عزیزم پیش دبستانی ومهدکه میرفت خب بچه ان دیگه نمیفهمن عینکشون شیشه اش کثیف میشه بهش یادداده بودی خودش اگه لازم تمیزکنه؟یامربیش این کارومیکرد؟همینجوری میشینم فک میکنم میگم نکنه نفهمه وتودرساش به مشکل بخوریم اخه من وباباشم هیچکدوم عینکی نیستیم لعنتی ژنتیکشوازمادربزگاش به ارث برده،چرااخه بچه من😢

چرا ؟عزیزم پیش دبستانی ومهدکه میرفت خب بچه ان دیگه نمیفهمن عینکشون شیشه اش کثیف میشه بهش یادداده بود ...

نه بابا دیده بود فروشنده دوتا دسته رو میگیرد از دوطرف میکشه که یعنی جنسش خوبه پسرم خواسته بود امتحان کنه .

نگران نباش فقط مصرف  عینکش خیلی بالاس وگرنه درسش خیلی خوبه مام عینکی نبودیم دخترم نبود بردمش سنجش گفتن چشاش ضعیفه مال بچه خواهر شوهرمم ضعیف بود ولی مادر شوهرم نمیزاره اون عینک بزنه  

نه بابا دیده بود فروشنده دوتا دسته رو میگیرد از دوطرف میکشه که یعنی جنسش خوبه پسرم خواسته بود امتحان ...

اها😅،پسرمن یه چشمش کاملاسالمه یکیش تنبله که هرروزدوساعت هم میبندم چشمش سالمشوکه اون تنبله فعال شه،همین کارخیلی سخته انشالله تنبلیش رفع بشه خیالم یکم راحت میشه،بازم ممنون انشالله همه بچه هاسلامت باشن 🌹🌹