2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه سزارین بعد ۴۰ روز

1230 بازدید | 19 پست

دیروز از ترشحات چرکی اومد تجربه نداشتم چیزی هم نمیدونستم خیلی ترسیدم همسرم بیشتر از من..

زخمم و دید و گفت اندازه نوک مداد باز شده زخمت دو تا یعنی دوتا سوراخ بغل هم باز شده 

انقد با آینه نگاه کردم بهش ور رفتم اندازه دوتا عدس شده خیلی وحشتناکه میترسم اتفاق بدی بیفته

نمیدونم چیکار کنم چه دکتری برم شکمم شل و افتاده روی بخیه ها دکتر برم خودم باید زخم و نشون بدم؟ توی گوگل تجربیات دوستان نی نی سایت رو خوندم و همه گفتن باید بریم دکتر اما نگفتن چه دکتری و اینکه من وقتی شکمم رپ میکشم سمت بالا سوراخ ها پیدان پیش دکتر هم باید اینجوری نشون بدم با خودش می‌فهمه😐😐😐 

زندگی پر از سورپرایزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر زنان

یا همون دکتری که سزارینت کرده 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

باید بری پیش دکتری که عملت کرده

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

برو پیش دکتر خودت

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
فعلا نمی‌تونم چون وقتش پره چند روز صبر کنم زخمم بدتر میشه؟

شما کیس وقتی نیستین که وظیفشه خارج از نوبت ببینه

البته الان برات کار خاصی نمیکنه و پماد اینا میده و پانسمان تا خودش جوش بخوره