2777
2789

سلام بچه ها امروز نوبت دكتر دارم، اگه دوس داشتين واسم حمد يا صلوات يا هر دعايي كه خودتون خواستين بخونيد ممنونم 🌹

منم واستون سوره ناس ميخونم🌹

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حمد و آیت الکرسی میخونم بل دورهه انشاله

ممنونم الهي به زودي حاجتروا باشي عزيزم🤲🏻، به نيتت سوره ناس خوندم و صلوات فرستادم❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خوندم برات عزیزم

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
خوندم 

ممنونم الهي به زودي حاجتروا باشي عزيزم🤲🏻، به نيتت سوره ناس خوندم و صلوات فرستادم❤️

خوندم برات عزیزم

ممنونم الهي به زودي حاجتروا باشي عزيزم🤲🏻، به نيتت سوره ناس خوندم و صلوات فرستادم❤️

ممنونم الهي به زودي حاجتروا باشي عزيزم🤲🏻،  به نيتت سوره ناس خوندم و صلوات فرستادم❤️

مرسی عزیزم 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم انشالله که همیشه تنت سالم باشه و خوشبخت باشی عزیزم ❤️ امشب خیلی برات دعا کردم آخه من به شما مدیونم تو تاپیک های شما بود که قلبم پراز ارامش میشد و به برکت ذکراتتون حاجت می‌گرفتم ،انشاله این آرامش و حاجت روایی به زندگیتون انعکاس پیدا کنه و حال دلتون خوب باشه 🙏🙏🙏🙏

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
عزیزم انشالله که همیشه تنت سالم باشه و خوشبخت باشی عزیزم ❤️ امشب خیلی برات دعا کردم آخه من به شما مد ...

واى عزيزم خيلي خوشحال شدم ديدم يه نفر بدون اينكه بهش بگم امشب به يادم بوده 😍😍😍😍😍 يه دنيا ممنونم ازت ❤️❤️❤️❤️❤️ الهى هميشه سلامت و شاد باشي و زندگيت سراسر ارامش و اسايش باشه عزيزدلم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

واى عزيزم خيلي خوشحال شدم ديدم يه نفر بدون اينكه بهش بگم امشب به يادم بوده 😍😍😍😍😍 يه دنيا ممنونم ...

قوربونت برم عزیزم ❤️❤️

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️