لطفا راهنماییم کنید بچم و هر روز با گریه میفرستم مدرسه از مدرسه فراریه میگه زنگاش طولانیه انروزم میگه یه سومی اذیتم میکنه هر روز باید خودم ببرمش تحویل معلمش بدم در حالیکه مدرسه خیلی نزدیکه تقریبا چهارتا خونه اینورتر ولی نمیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب بگو میتونی با دَرس موفق شی به شغل مورد علاقت برسی
باهاش با شعر و بازی درس تمرین کن چیزای مورد علاقه و کوچیک مثل خوراکی یا اسباب بازی کوچولو که دوسش داره موقع نمره خوب گرفتن واسش بگیر خلاصه تشویقش کن درسشو ول نکنه
پسر منم شوق وذوق اول مهر و نداره خیلیی قر میزنه مخصوصا از وقتی که نشانه های جدید عربی و درس دادن همش میگه نوشتنی زیاد داریم با کدوم س بنویسیم یا کدوم ز
با اینکه جز بهترین دانش اموزهای کلاسه و خیلی باهوشه
من اومدم جای غریب کسی رو ندارم شوهرمم سرکار دوروزه کارم شده گریه الانم تو حیاط جریمش کردم همینجور اشک میریزه هی میگه حق باتوعه مامان من از فردا خودم میرم ولی دوباره صبح شروع میشه
واقعاخسته شدم از اداهاش از گریه هاش فکر میکنم همش بهانه تراشی میکنه
زیاد رو گریه هاش ضعف نشون نده و دوم اینکه باید ببینی تو مدرسه چی باعث ترسش میشه باید باهاش حرف بزنی از راهی که میدونی حقیقت میگه شاید ترسوندش و صد درصد چیزی براش مجهول هست که نمیره ومیترسه و گرنه گریه روزهای اول مدرسه طبیعی ولی این موقع از سال نه
همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤