2777
2789

دونفرو دوست داشته باشی ولی مجبور باشی یکیشونو انتخاب کنید و یکیو بخوای فراموش کنی ولی نشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه میشه😂

اره میشه 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

خدایا منو بخور رر

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/

مگه میشه دونفره باهم دوست داشت اسم این دوست داشتن نیست ببخشید هرزگیه

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
نه نمیشه منظورت پسره ؟ خیلی مسخرست ک دو نفرو همزمان دوست داشته باشی

حالا که شده