2777
2789
عنوان

سختترین اتفاق دنیا به نظر من اینه که

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 38 پست
هرکدوم خوبیای خودشونو دارن دیچه همین انتهابو سخت میکنه

تو ، که نوشتی بارداری !!

ول کن توروخدا ،

این افکار ، آخرش به خیانت منتهی میشه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
تو ، که نوشتی بارداری !! ول کن توروخدا ، این افکار ، آخرش به خیانت منتهی میشه  

میخواستم جدا شم 

باردار شدم پشیمون شدم 

ولی سقط شد 

خودش خیانت کرده بود ولیربا وجود خیانتش دوسش دارم ولی یادمم نمیره

حالم خیلی بده دارم دیوونه میشم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل اگر دل باشه یکی براش کافیه  پس تو معنای دوست داشتن رو اشتباه متوجه شدی اون چیزی ک تو درگیر ...

دوست داشتن واقغی بود فقط خودشو دوست داشتم تا زمانی که اسیب دیدم ازش ولی باز دل ازش نمیتونم بکنم ولی در عین حال فکر میکنم اگه با یکی دیگه بودم چقدر بهتر بپد چون خیلی تایپ هم بوذیم 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

میخواستم جدا شم  باردار شدم پشیمون شدم  ولی سقط شد  خودش خیانت کرده بود ولیربا وجو ...

شوهرت 

خیانت کرده ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شوهرت  خیانت کرده ؟

اره دوسال پیش فهمیدم و بخشیدم ولی یادم نمیره.با اینکه این دوسال تکرار نشده ولی میترسم تکرار کنه 

واسه همین با اینکه خپبه به چشم زیاد نمیاد تفاوتامون خیلی به چشمم بزرگه 

ولی اون طرف حس میکنم باهاش بیشتر جور میشدم 

فکر میکنم اهل خیانتم نبود چون خیلی مثبت و اخلاقی بود 

مقایسه داره میکشتم

دوست داشتن واقغی بود فقط خودشو دوست داشتم تا زمانی که اسیب دیدم ازش ولی باز دل ازش نمیتونم بکنم ولی ...

آها این الان خیلی فرق داره با چیزی ک مطرح کردی 

کسی ک بهت ضربه زد حتی لیاقت نفرت هم نداره این حس کاذب رو با یادآوری حرکت هاش از بین ببر

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
اره دوسال پیش فهمیدم و بخشیدم ولی یادم نمیره.با اینکه این دوسال تکرار نشده ولی میترسم تکرار کنه  ...

در اون صورت ، تا حدی واقعا حق با توعه

خیانت کامل کرده بود ؟؟

در اون صورت ، تا حدی واقعا حق با توعه خیانت کامل کرده بود ؟؟

اره 

حتی من چند روز نبودم میاورد خونه 

لباس زیر دختره و اثارو نشونه هاشو دیدم 

عکسا پروفتیلش با لباسای منو شوهرم بود دیدم

قبلش خیلی شوهرمو دپست داشتم الانم خوب شده ولی یادم نمیره دلم نمیتدنم ازش بکنم

اره  حتی من چن د روز نبودم میاورد خونه  لباس زیر دختره و اثارو نشونه هاشو دیدم  ...

یاخدا

چه دلی داری تو دختر

شوهر من اذیتم کرده 

و من بخشیدمش اما نمیتونم رفتاراشو فراموش کنم

عجب صبری داری که خیانت رو بخشیدی