2777
2789
عنوان

وکیل میخوام

558 بازدید | 26 پست

باسلام

ازسال۹۴پرونده ام روازحقوقی به کیفری وازکیفری به حقوقی میفرستن

قادربه گرفتن وکیل نیستم

خسته وعصبی شدم

خداوندلعنت کنه این دستگاه قضارو

اگرکسی وکیل تضمینی یارایگان خبرداره بهم بگه لطفا

یعنی بعدموفقیت وگرفتن پول حقش روبرداره چون من واقعاپول ندارم

مشهدهستم

اگرکسی مشکلم روحل کنه تازنده ام برای خودش ووالدینش دعامیکنم

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماجرا پرونده چیه و ادله

سلام

یه آپارتمان پیش خریدکردم

طرف فرارکردونساخت

کیفری حکم گرفتم

بعدچندسال اومدوکیل گرفت وگفت فقط ورشکست کرده وخونه ازاونه

حقوقی شکایت کردم دوباربعدچندسال وکیل گرفت خونه توی مزایده دادگاه فروخته شده

دوباره گفتن بایدبرم کیفری

خسته شدم به امام رضا(ع)

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
سلام ..فک کنم میتونید درخواست وکیل معاضدتی کنید .ویا اینکه اگ تمکن مالی نداشته باشید دستگاه خودش برا ...

وکیلهای مجانی دردادگاه هستن

ولی اسمن مجانی هستن

یه۵-۱۰دقیقه میتونی براشون توضیح بدی

آخرش میگن خیلی مشکلت حادهستش برووکیل بگیر

بعدکارت وکالت خودشون یادوستشون رومیدن

سلام یه آپارتمان پیش خریدکردم طرف فرارکردونساخت کیفری حکم گرفتم بعدچندسال اومدوکیل گرفت وگفت فقط ...

صبر کن از بچه های حقوق واحد حقوقی میپرسم برات یه درخواست دوستی بده گم نکنمت یه پیامم بده 

برو وکیل تسخیری بگیر خودشون یه وکیل برات معرفی میکند 

فکرنکنم به من بدن

کجابایددرخواست بدم؟!

شنیدم فقط برای قتل میدن

صبر کن از بچه های حقوق واحد حقوقی میپرسم برات یه درخواست دوستی بده گم نکنمت یه پیامم بده  

فرستادم براتون

وکیلهای مجانی دردادگاه هستن ولی اسمن مجانی هستن یه۵-۱۰دقیقه میتونی براشون توضیح بدی آخرش میگن خیل ...

بله متوجه هستم چی میگید...خب ببنید شما میتونی بگید ک تمکن مالی ندارید و این ی جرم غیرقابل گذشته (ک البته شما میگید وکیل گرفته و گفته ورشکست شده!!!)دادگاه خودش براتون وکیل انتخاب میکنه حتما...هم ب قاضی بگید و هم درخواست بدین. انشاللع ک درست میشه

بله متوجه هستم چی میگید...خب ببنید شما میتونی بگید ک تمکن مالی ندارید و این ی جرم غیرقابل گذشته (ک ا ...

یعنی تاپیامک میادکه شمادرثناپیام جدیدی داریدکل بدنم میلرزه

اسم وکیل دادگاه و.....

بچه هام خیلی کوچیک بودن یکسره توی دادگاههابودم

فقط دهن روزه وتوی این شب عزیزبرای اون شخص بدترین هاروآرزومیکنم

چه عذابی کشیدیم خانوادگی بخاطراون دزد

خوب ببین توی ایران قانون شکر خدا راه برای حروم خوری زیاد گذاشته 😅 منم یه داستان عجیب داشتم عین تو&n ...

یعنی قشنگ توی دادگاه قاضی رومن میتوپه بااون آقامهربونه😳😳😳😳😳😳😳

ببخشیدآقای قاضی اومدم مزاحم روزنامه خوندنت شدم