2777
2789
عنوان

فوت کوزه گری قرمه سبزی خوشمزه

3219 بازدید | 25 پست

خانما واسه افطار مهمون داریم میخواستم قرمه سبزی درست کنم شما چجوری وقتی درست میکنین تیره رنگ میشه و واسه عطرش باید چیکار کنم البته من وقتی درست میکنم خیلی خوب میشه ولی بازم میترسم چون اولین باره میخوام زیاد درست کنم.

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنین🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی اگ با روغن جامد سرخ شه روغن سیاه میندازه رو خورشت. همون اول آب بریز ب اندازه کافی دیگه اضافه نکن تا آخر. استخون هم بنداز با گوشت خوشمزه میشه. من یکم قوره هم میریزم . 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

برای تیره شدنش،شنبلیله خشک یه قاشق در حد تفت سریع،که تلخ نشه،اخر سر بریز تو خورش

ادویه جنوبی برای این خورش عالیه

آب قلم عالیه

لیمو هاتو بشکن،دونه هاشو دربیار بعد بریز که تلخ نشه

یه قاشق سبک، رب گوجه بزن بهش مزه اشو میکشه بیرون

مامانم میگن همیشه که،برای خودتون با لوبیا چیتی بپزید که لعاب بده،برای مجلس و مهمونی با لوبیا قرمز یا لوبیا کشاورزی که شیک بشه

سر حوصله درست کن و پر گوشت

حتما خوب میشه

واقعی بودن شجاعت میخواد