2777
2789
عنوان

فوت کوزه گری قرمه سبزی خوشمزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 25 پست
عزیزم دستور پخت مرغ رستورانی میگی  نمیدونم چرا مرغام خوب نمیشن 😔

چه مدلی 

منظورتون نرغ سس دار هست.

صفحه ۲۷ تاپیکم رو مطالعه کنید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سبزی قورمه رو سرخ میکنی یکم زردچوبه بزن روغنشم زیاد بریز زیاد سرخ کن تیره میشه

رو سبزی یا پیاز زردچوبه بریزم؟

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنین🥺
علاوه بر سبزیش یه کمم شنبلیله خشک سرخ کن زیاد سرخ نشه در حد نعنا داغ  بعضی عطاری ها هم ادویه ق ...

من ادویه کاری میگیرم خودم دیگه اضافه میکنم ادویه های ابادان معروفه😅ولی باز میرم بپرسم

اگر برای شام میخوای بذاری از صبح بار بزار زیرشو کم کن روغن میندازه عین جااان

اره همین کار رو باید انجام بدم چون دست تنهام و ۴۵نفر مهمون دارم🥲🥲

سبزی شو زیاد سرخ کن  ادویه قورمه بزن قلم گاوی از قصابی بخر بجوشون فراوون بریز بیرون بشور بزار ...

خیلی ممنون اتفاقا قلم طعم غذا رو محشرمیکنه

برای تیره شدنش،شنبلیله خشک یه قاشق در حد تفت سریع،که تلخ نشه،اخر سر بریز تو خورش ادویه جنوبی برای ا ...

تا الان شنبلیله رو امتحان نکردم یعنی خوب میشه؟

عزیزم دستور پخت مرغ رستورانی میگی  نمیدونم چرا مرغام خوب نمیشن 😔

مرغی که درست میکنی رو از همون اول بزار با پیاز تفت بده وقتی پیازت تقریبا طلایی شد زردچوبه دارچین و ادویه وفلفل سیاه،قرمز و کمی هم پودرلیموو یکی دوتا چوب دارچین بریز جوری که  مرغا کامل ادویه داشته باشه باز به تفت دادن ادامه بده بعد مخلفاتی که میخوای رو اضافه کن وقتی اب ریختی زیرش رو کم کن تا قشنگ بپزه من علاوه بر ادویه ها از این عصاره الیت ها هم استفاده میکنم که مخصوص گوشت و مرغه اونا هم خیلی طعم و لعاب میدن به غذا

تا الان شنبلیله رو امتحان نکردم یعنی خوب میشه؟

خواهرم قرمه سبزیاش تیره و روغن پس داده و عطری میشه،ازشون پرسیدم اینو یادم داد

ولی حتما باید کم تفت بدی،از نعنا داغ هم کمتر

یه بار که خورش گذاشتی،در حد یه قاشق کم برای یه بخشش امتحان کن ببین به ذائقه ات میاد یا نه

واقعی بودن شجاعت میخواد