2777
2789

اول یک شرح حال از خودم بدم

7ماهه اقدامم و هنوز نتیجه نگرفتم ،دکتر رفتم گفت پلی کیستیک داری و الان یک ماهه گلوکوفاژ که همون متفورمینه مصرف میکنم...امروز یکی از دوستام گفت کلومیفن و لتروزول همزمان بخور از روز سوم پریودیت

سوالم اینه که کسی تا ب حال خورده اینارو؟نتیجه گرفتین؟بخورم به نظرتون؟یوقت نمیرم😂

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باهم که نمیخورن اول کلومیفن میدن اگه نتیجه نداد لتروزول

پس همون کلومیفن بخورم تنها ایشالا نتیجه بده

منم پلی کیستیک بودم یکسال و نیم اقدام کردم باردار نشدم لتروزول و متفورمین و پودر اینوفولیک مصرف کردم باردار نشدم متاسفانه یکماه پیش لاپاراسکوپی انجام دادم فردا نوبت دکتر دارم بینم باردار میشم یا نه

یماه ورزش کن. قند رو حذف کن و شیره انگور یا خرما بخور بجای شیرینی. شانس بارداریت خیلی خیلی زیاد میشه

مرسی عزیزم اره یکماهی هست سالم خوریو شروع کردم اما خب خیلی دلم بچه میخواد دیگ طاقت ندارم

سلام بله اگه میخوای زودتر نتیجه بگیری لتروزل بخور از روز سوم پربودی تاهفتم شبی دو عدد

فردا روز سوممه.کلومیفن بهتره یا لتروزول کدومو بخورم ب نظرت؟