2777
2789
عنوان

یکی از دوستام قرص معرفی کرده برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست
منم پلی کیستیک بودم یکسال و نیم اقدام کردم باردار نشدم لتروزول و متفورمین و پودر اینوفولیک مصرف کردم ...

اره منم اینوفولیک میخورم،ایشالا باردار بشی ب زودیییی

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برو دکتر با جواب سونوت تا با دوز مشخص بده به یا کلومیفن میدن یا لتروزول دوتارو باهم نمیدن ...

کلومیفن بخورم از فردا ک روز سوممه به نظرتون خیلی عوارض داره؟

هروقت میرم دکتر دعوام میکنه میگ صبر داشته باش🥴

منم میرفتم اینجوری میگفت ولی جدیدا هر بار میرم الکی میگم ی ساله اقدامم ..دیگه برام لتروزول نوشت ولی جواب نداد 

اما خب سرخود بخوری خطر کیست شدنشم هستا

منو اول فرستاد سونو سایز فولیکولم و گرفت بعد داد

منم میرفتم اینجوری میگفت ولی جدیدا هر بار میرم الکی میگم ی ساله اقدامم ..دیگه برام لتروزول نوشت ولی ...

ی دوره میخورم اگر جواب نگرفتم باز دختر خوبی میشم و به حرف دکترم میکنم😁

کلومیفن بخورم از فردا ک روز سوممه به نظرتون خیلی عوارض داره؟

نه عزیزم با کمترین دوز شروع کن چون تحت نظر دکتر نیستی پنج روز بخور روز ۱۲ ام سیکلت برو سونوگرافی که ببینی تخمک خوب داری یانه که بعدشم روز در میون اقدام داشته باش

نه عزیزم با کمترین دوز شروع کن چون تحت نظر دکتر نیستی پنج روز بخور روز ۱۲ ام سیکلت برو سونوگرافی که ...

چشم عزیییزم  خیلی لطف کردی