2777
2789

من شوهرم کم حرفه اصلاحرف نمیزنه.اینجامن ازخانوادم دورم شوهرم اصلاحرف نمیزندفقط چیزی خوردنی بخامیگه وتمام.دیوانه کننده است ایخدا.اصلا هم نمیداند عیب خودش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه عاطفی خوبی ندارین و صمیمی نیستین وگرنه بنظرم کم حرف تریناهم با کسی که صمیمین اینحوری نیستن من ...

اصلایه جوریه خاصه.مث بقیه ادمهانیست انگار هزار راه متوسل شدم درست نشده

اصلایه جوریه خاصه.مث بقیه ادمهانیست انگار هزار راه متوسل شدم درست نشده

به نظر خودتت دوستت داره؟

با خانواده و دوستاشم همبن مدلیه؟

ببین منم همینشکلی بودم ولی پارتنرم اینقددددددد ازم حرف کشید و روم کار کرد ک واقعا از این رو به اون رو شدم

ازش زیاد سوال کن،زیاد نظر بخوا،ازش بخوا تعریف کن مدام تکرار کن نذار سکوت زیاد بشه

به نظر خودتت دوستت داره؟ با خانواده و دوستاشم همبن مدلیه؟ ببین منم همینشکلی بودم ولی پارتنرم ای ...

اره توی جمع حرف نمیزنه.مدل خودش دوست داردمرا.که اصلا بنطرم دوست نداردولی میگه دوست دارم.راستی هرچی سوال ازش میپرسم جواب نمیده یامیگه نمیدونم چه میدونم.ازهرکی وهرچی هم حرف میزنم میگه بماچه