والا چند شب پیش خاستگار اومد تو تاپیکمم زدم ایشون به همراه خانوادش اومدن منم استرسی رفتیم تو اتاق حرف بزنیم نزدیک بود بیوفتم تو بغلش ولی نمیدونم چرا نرفت منتظر جوابن🤣
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یکی از اقوام ما میگفت برا داداش کوچکترش رفته بودن خواستگاری، نگو قبل مراسم داداش بزرگه اش شلوار داماد رو پوشیده و پاره کرده و هیچی نگفته گذاشته سرجاش😂😂بنده خدا موقعی که رفته با عروس صحبت کنه، عروس بهش گفته اونم از خجالت اب شده 🤣🤣🤣حالا خوبه جواب مثبت نداده وگرنه یه عمر مسخره اش میکرده
خب اولین خاستگاری بود بابام قبول کرد بیان خونه یکی نزاشت کسی بیاد منم بار اولم بود بدبخت نظامیم هست انقد هول شده بود میگفت اروم باش اروم باش چیزی نیست که😂
یکی از اقوام تعریف میکرد ک پسر رفته خاستگاری دختر خانم گفته اگه خیانت کنم چیکار میکنی بهش خندیده بوداومده بیرون ب مامانش گفته مامان پاشو ک این زن سل. یطه معلوم نی میخاد چیکار کنه ک اینطوری میگه