2777
2789
عنوان

عادی سازی توهین و کتک کاری والدین

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتک کاری که قطعا درست نیست ولی احترام به پدر و مادری که شایسته احترام نیست هم درست نیست این دوتا مت ...

قرآن کلا گفته احترام بذار یه اوف هم نگو نگفته اگه بد بودن کافر بودن کم گذاشتن تو خوب نباش. کلی گفته تو باید خوبی کنی بهشون هرجور که باشن 

عزیزم بااینحور ادما بااین افکار سمی ومضخرف بحث نکن!!!فقط خودتو اذیت میکنی همین شخصیت وادب شعور چیز خ ...

ادب و شخصیت رو خدا نمیده عزیزم خانواده میدن. مثل که مال شما ادب و شخصیت زیاد دادن ولی قدرت تحلبل و استلال اصلا ندادن 😁

عزیزم پیامبر خودشون درگیر پدر و مادر بد نبودن وگرنه حتما میگفتن که احترام گذاشتن به شخص مقابل بستگی ...

ایه قرانو پیامبرنگفته که 

حرف خداست 

میگه به پدر و مادرتون نیکی کنید  و به پیری که رسیدن اف نگید بهشون

گفتم، خدا میگه مقابله به مثل و همون خدا هم میگه صلح و سازش، خدا میگه به مادرتون اف نگید همینطور خدا ...

خدا جای ما نیست ما هم خدا نیستیم

این پدر مادرایی که بچه هاشونو میفروشنم خوبن؟

من تا به حال مادر پدرمو نزدم ولی تو فکرم صد بار کشتمشون بسکه خشمگینم

اها اینارو نخوندم اون که باباشو با سیخ رده بود رو خوندم 

خب بنظرت اگه باباهه فرصت گیر بیاره این دفعه اینو بزنهبکشه چی؟؟؟ بابا میان اینا یه حرفی میزنن یه عده تایید میکنن یه عده نه بعد تهش طرف میگه حتما کار درستی کردم. آخرش عواقبی براش پیش میاد که هیچ کدوم ما نمیدونم. ما نه تو خانواده این آدما هستیم نه میدونم شرایط واقعیشون چیه و حرف و نظر ما واقعا چقدر تاثیر داره؟

باید همیشه یه اصولی رو رعایت کرد. فرقی نداره شرایط چی باشه.

کتک میخوری، پلیس خبر کن، اختلاف دارین، مشاوره برو. یه عده میان اظهار نظر فضایی میکنن پر و بال میدن به این بچه ها و حتی از عواقب اظهار نظرشون مطلع نمیشن

واقعا چرا؟!
بله مشاور که قطعا خوبه. ولی پدر و مادری که منعطف نباشن قطعا در برابر مشاوره رفتن هم مقاومت میکنن. ب ...

فرزند میتونه یکطرفه مشاوره بره، کمک بگیره از بقیه، بالاخره اگر جدی باشه میشه حتی زندگیش رو جدا کنه

واقعا چرا؟!
خدا جای ما نیست ما هم خدا نیستیم این پدر مادرایی که بچه هاشونو میفروشنم خوبن؟ من تا به حال مادر پد ...

یعنی چی؟ خدا جای ما نیست ما خدا نیستیمجملات قصار بی معنی،

اونی که ماشین لباسشویی درست میکنه انقدر خودشو آدم فرض میکنه که دستور العمل بذاره روش بعد خدا با این همه خلقت پیچیده نباید دستور العمل بده؟ 

خب میگه خانواده جای آرامشه نیفتین به جون هم نه فرزندا نه والدین همون خدا انقدر راجب حق فرزندان که به گردن والدینه دستور فرستاده، منتها کیه که بره یاد بگیره.

واقعا چرا؟!
خب بنظرت اگه باباهه فرصت گیر بیاره این دفعه اینو بزنهبکشه چی؟؟؟ بابا میان اینا یه حرفی میزنن یه عده ...

واقعا اینجا خیلیا جو الکی میدن برای مسائلی. تا چیزی میشه بزن طلاق بده ترکش کن اصلا دهان آدم وا میمدنه چقد راحت آتیش میندازن تو زندگی بقیه. اگه اون خانم تحت تاثیر حرفای شما از شوهرش جدا شد خوب گناهش تا آخر عمر گردنتونه. خواهرم خودتو خسته نکن بعضیا هرچی میگی گوش نمیدن 

شما چون که اون بحث کتک رو کشید وسط عصبانی شدی و میگی خشونت فیزیکی بده حالا ازت میپرسم اگه میگفت بهم فحش دادیم باز هم همینطوری میشدی؟قطعا بله چون توی ذهنت همه اونها مقدسن 

شما گیر پدر مادر بد نیفتادی از روی شکم سیری حرف میزنی

یه پدر و مادر خوبه و لایق احترامه لایق دوست داشتنه

ولی یه پدر و مادر حتی لایق اسمی که روشه نیست ...

قرار نیست وقتی تمام عمر ظلم میکنن بچه ها هیچی نگن فقط چون حاصل یک شب فوران هورمونی دو نفر بودن 

اون فیلم هم اگر دیده باشید از نظر من بهترین سکانس همون لحظه بود ... بعضی وقتا باید بزرگترها تنبیه بشن ... 

این همه پدر و مادر که زندگی بچه هاشونو سیاه کردن به کدوم کار اینها باید احترام گذاشت ؟ دستی که با مشت میاد توی صورت بچه هارو چراباید بوسید؟ پدری که دخترشو توی خواب میکشه پدر و مادری که پسرشون رو تیکه تیکه کردن پدری که به بچه کوچیک خودش تجاوز میکنه  پدر و مادرهای هزار هزار بچه های رها شده گوشه خیابون و پرورشگاه ... پدرومادر دختری که نذاشتن درس بخونه پسری که نذاشتن دنبال علاقش بره پدرو مادر هایی که فقط تولید مثل رو بلد بودن نه تربیت بعدش رو که الان این جامعه پر شده از دختر و پسرهایی که کوه عقده شدن ... به کدوم کارشون باید احترام گذاشت ؟ 

یعنی چی؟ خدا جای ما نیست ما خدا نیستیمجملات قصار بی معنی، اونی که ماشین لباسشویی درست میکنه انقدر خ ...

یعنی صبر ما اندازه ی خدا نیست 

شما قدیسه پرست هستید بحث فایده نداره

همون دختری که با سیخ پدرشو زده بود پدرش دائم کتکش میزد صبرش تموم شده بود

بچه از والد یاد میگیره

اینقدر رویایی دنیا رو نبینید

کارشو تایید نمیکنم ولی خرده هم بهش نمیگیرم