2777
2789
عنوان

عادی سازی توهین و کتک کاری والدین

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 71 پست
به هر حال پدر مادر مقدس نیستن. پدر من ماهه یک بار هم دست رو من بلند نکرده روزی سه بار هم قربونش میرم ...

شما همینطوری ادامه بده خب؟ مگه باغ وحشه؟

اصلا میدونی کنترل خشم یعنی چی؟

چقدر آدم پشت چراغ قرمز و ترافیک اینطوری درگیر شدن و همو کشتن؟ یکم فکر کن خشونت منطقی نیست هر مقابله به مثلی صحبح نیست

واقعا چرا؟!
پدرو مادر هر چی باشه "اُف" نباید بهش بگی از حرف پیامبر و قرآن ک بالاتر نیس نظرت

عزیزم پیامبر خودشون درگیر پدر و مادر بد نبودن وگرنه حتما میگفتن که احترام گذاشتن به شخص مقابل بستگی داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همینطوری ادامه بده خب؟ مگه باغ وحشه؟ اصلا میدونی کنترل خشم یعنی چی؟ چقدر آدم پشت چراغ قرمز و ت ...

عزیزم بااینحور ادما بااین افکار سمی ومضخرف بحث نکن!!!فقط خودتو اذیت میکنی همین شخصیت وادب شعور چیز خوبیه ک متاسفانه خدا ب خیلیا نداده

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

من منکر مشکلات نیستم این مشکلات از یه جایی شروع میشه تا به اون اوج کتک کاری برسه چرا کسی که اونقدر ع ...

منم با کتک موافق نیستم 

به نظرم آدم باید وقتی با یکی حالش خوب نیس حتی پدر و مادر باشه ترکش کنه بره مخصوصا از یه سنی به بعد

ولی خب اینجا جا نیفتاده و بچه مجبوره ببین مجبوره به خاطر عرف و حرف مردم و قانون و این چیزا تا آخر عمر تحمل کنه یه زندگی که دو طرف دارن آزار میبینن اما نمیتونن نمیخوان همو ول کنن تا به آرامش برسن

حل مشکلات توی خانواده باید همراه با حفظ اخترام باشه مشاور باید بیاد مشکل رو حل کنه. دوری بشه نه توهی ...

بله مشاور که قطعا خوبه. ولی پدر و مادری که منعطف نباشن قطعا در برابر مشاوره رفتن هم مقاومت میکنن.

بعدش اگه فرزندان توصیه کنن به مشاوره رفتن که دیگه بدتر. به غرورشون برمیخوره.

شما همینطوری ادامه بده خب؟ مگه باغ وحشه؟ اصلا میدونی کنترل خشم یعنی چی؟ چقدر آدم پشت چراغ قرمز و ت ...

بله خب پدر مادرم کنترل خشم باید داشته باشن دیگه نمیشه اونا نداشته باشن فقط بچه ها داشته باشن😁 هیچ بچه ای بیخود دست رو والدش بلند نمیکنه یا مشکل روانی هست که اونم اکثرا تقصیر تربیتت اشتباهه والدینه یا هم اینکه کتک خوردن و مقابله به مثل میکنن

عزیزم پیامبر خودشون درگیر پدر و مادر بد نبودن وگرنه حتما میگفتن که احترام گذاشتن به شخص مقابل بستگی ...

نگران نباش پیامر اگر آدم عادی بود اصلا پیامبر نمیشد قرار نیست پیامبر اونم خاتم فقط برای شرایط و زمان خودش حرف بزنه و نظر بده. برو نگا کن، پیامبر با بد تر از پدر و مادر بی محبت طرف بوده ولی پیامبر  از روی هوای شخصیش نظری نمیده اونچه که خدا درست میدونه رو میگه. در جایی خدا میگه مقابله به مثل کن در جایی میگه بخشش

واقعا چرا؟!
بله خب پدر مادرم کنترل خشم باید داشته باشن دیگه نمیشه اونا نداشته باشن فقط بچه ها داشته باشن😁 هیچ ب ...

ولی کار اشتباهیه پس نباید یا افتخار گفته بشه باید حل بشه.

عجیب اینه که یه عده همراهی میکنن. اون عده هم روانشون مشکل داره؟ اگر آره که اصلا شایسته اظهار نظر نیستن.

واقعا چرا؟!
نگران نباش پیامر اگر آدم عادی بود اصلا پیامبر نمیشد قرار نیست پیامبر اونم خاتم فقط برای شرایط و زمان ...

عزیزم موافق نیستم. پیامبر چندین جنگ بزرگ داشته اگه حرف شما درست باشه باید با توجه به پیامبر خاتم بودنشون همه این جنگ ها با گفتگو حل میشدن.

ولی کار اشتباهیه پس نباید یا افتخار گفته بشه باید حل بشه. عجیب اینه که یه عده همراهی میکنن. اون عده ...

نمیدونم دارجع به چی حرف میزنین مشخصا ولی اون تاپیکه که من خوندم نوشته بود پدرم چندشبه منو میزنه من امشب زدمش. به نظرم منطقی بود که زد.من بودم شب اول میزدم راستش رو بخواید با افتخارم تعریف میکردم

عزیزم پیامبر خودشون درگیر پدر و مادر بد نبودن وگرنه حتما میگفتن که احترام گذاشتن به شخص مقابل بستگی ...

😆😆😆😆

اگر به هر شکلی تو متنی که نوشتم باعث شدم برنجی فقط بهم بگو حتما ازت دلجویی میکنم...
عزیزم موافق نیستم. پیامبر چندین جنگ بزرگ داشته اگه حرف شما درست باشه باید با توجه به پیامبر خاتم بود ...

گفتم، خدا میگه مقابله به مثل و همون خدا هم میگه صلح و سازش،

خدا میگه به مادرتون اف نگید همینطور خدا میگه اشدا علی الکفار رحمابینهم.

پیامبر با عموهاش جنگید چون خدا خواست، با همون عموهاش صلح کرد در فتح مکه، چون خدا خواست. پیامبر از روی خواسته دل خودش تصمیم نمیگیره که

واقعا چرا؟!

تا جای کسی نباشی قضاوت کردن اشتباه محضه،جایگاه رو ماها تعیین میکنیم وگرنه جایگاه هیچ معنی نداره 

اگر به هر شکلی تو متنی که نوشتم باعث شدم برنجی فقط بهم بگو حتما ازت دلجویی میکنم...
نمیدونم دارجع به چی حرف میزنین مشخصا ولی اون تاپیکه که من خوندم نوشته بود پدرم چندشبه منو میزنه من ا ...

نه تاپیک این بود که مادرمو کتک زدم.

اون یکی تاپیک که یه دختر مظلومو گیر آورده بودن هم بنظرم باید پلیس حبر میکرد چون اگه دفعه بعد باباهه بزنه بکشتش چی؟؟؟😐😐😐 باید این آدمای روانی رو تحویل داد 

واقعا چرا؟!