2777
2789
عنوان

عادی سازی توهین و کتک کاری والدین

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 71 پست
شما چون که اون بحث کتک رو کشید وسط عصبانی شدی و میگی خشونت فیزیکی بده حالا ازت میپرسم اگه میگفت بهم ...

شما اگ خونده بودی میدیدی که من گفتم خودم با مادرم مسئله دارم. بحث میکنیم.

فوحشم بده همینه مشکل من غیر کار اشتباهش اینه اومده با افتخار میگه تهشم یه عده همراهیش میکنن. ما خدا رو میپرستیم به خالق ماست ما رو دوست داره مالک ماست وجودمونو مدیونشیم، خدا گفته این والدین خصوصا مادری که انقدر زحمت میکشه برای حمل بچه واسطه خلقته محترمه

واقعا چرا؟!
یعنی صبر ما اندازه ی خدا نیست  شما قدیسه پرست هستید بحث فایده نداره همون دختری که با سیخ پدرش ...

قدیسه پرست چیه، چند نفرتون میگید اینو از کجا آوردین، والا ما یکتا پرستیم از خدا خط میگیریم.

واقعا چرا؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پدر و مادر خوبه و لایق احترامه لایق دوست داشتنه ولی یه پدر و مادر حتی لایق اسمی که روشه نیست ... ...

ترک کن موقعیت رو خشونت چرا؟

چرا فکر میکنید من اینا رو نمیدونم یا نادیده میگیرم؟

من دارم میگم راه حل مشکلات پیچیده تر کردنشون نیست، دامن زدن بهشون نیست، اون فیلم، حضرات! اون فیلم مثلا میخواد بگه اینطوری نباشین که کار به اونجا برسه نه که بگه از این به بعد برید عقده هاتونو به صورت سیلی به والدین بنوازید!!

حضراتی که دچار عقده حقارت و افسردگی و غیره هستید بخاطررفتار غلط والدین، شما باید درمان بشی+ قوی بشید و شرایط زندگیتوهو درست کنید نه که وایسید کتک کاری

واقعا چرا؟!
خدا گفته هر کس توی قبر خودشه بیخیال کسایی شو که نمیدونی چی کشیدن عزیزم

شما مگه میدونی من چی کشیدم؟

منم دارم از همون زاویه شما صحبت میکنم،

کتک زده؟ باشه باید بدونه کارش اشتباهه و بره دنبال یه کار درست و حل مشکلش، چرا تایید بشه؟ که ادامه بده؟ که مادره ی شب از کوره در بره بکشتش؟

واقعا چرا؟!
شما مگه میدونی من چی کشیدم؟ منم دارم از همون زاویه شما صحبت میکنم، کتک زده؟ باشه باید بدونه کارش ا ...

دختر ۱۵ ۱۶ ساله اخه چیکار میتونه بکنه عزیزم

یه حرفی میزنیا

اونا هم جنون انی میگیرن

حالا الانم روح و روان بچه داغون میشه فرقی با قتل نداره زیاد

دنیا گاهی اونقدر سخت میگیره نمیتونی ساکت بشی

دختر ۱۵ ۱۶ ساله اخه چیکار میتونه بکنه عزیزم یه حرفی میزنیا اونا هم جنون انی میگیرن حالا الانم روح ...

قرار نیست ساکت بود، دختر ۱۶ ساله که فقط پدر مادر نداره، فامیل نزدیک، نداره قانون، ۱۱۰ رو که میتونه بگیره. این همه نهاد هست.

جهت اطلاعت یه قانونی هم هست برای حمایت از کسانی که تو این شرایطن

واقعا چرا؟!
قرار نیست ساکت بود، دختر ۱۶ ساله که فقط پدر مادر نداره، فامیل نزدیک، نداره قانون، ۱۱۰ رو که میتونه ب ...

شما تو اطرافیانتون این کارا رو کسی کرده؟

من فوقش بابام مامانمو میزد گریه میکردم میرفتم وسطشون کتک میخوردم

این حرفا شکم سیریه از نظر من 

من اون زمان فکر نکنم میدونستم اورگان چطور تلفظ مبشه حتی

نمیدونم فقط میگم قضاوت نکن

ما با کفش کسی راه نرفتیم

دختر ۱۵ ۱۶ ساله اخه چیکار میتونه بکنه عزیزم یه حرفی میزنیا اونا هم جنون انی میگیرن حالا الانم روح ...

فقط مرگه که چاره نداره، آدم میتونه کمک بگیره. چرا باید اینقدر سختش کرد. جنون آنی، نداشتن توانایی کنترل خشم. هر چی که هست منجر به چیزی میشه که نمیشه برشگردوند پس نباید بهش دامن زد.

همون خرم*دینا میگفتن پسره اذیتمون میکرده کشتیمش، خب چرا؟ مریضه انقد بمونه در معرض همچین پدر مادری؟ مرد گنده! والدینشم جنون بگیرن بکشنش. حالا اون والدین شمر هم بوده باشن، این که بخوای تو بزرگ سالی بجای درمان مشکلات کودکی بری انتقام بگیری آیا منطقیه؟ مگه رمانه؟

واقعا چرا؟!
شما تو اطرافیانتون این کارا رو کسی کرده؟ من فوقش بابام مامانمو میزد گریه میکردم میرفتم وسطشون کتک م ...

قضاوت نمیکنم دارم میگم تایید رفتار اشتباه خیلی اشتباه بزرگیه.

چند بار گفتم من خودم چالش دارم با والدین. متوجه شرایط هستم.

واقعا چرا؟!
شما تو اطرافیانتون این کارا رو کسی کرده؟ من فوقش بابام مامانمو میزد گریه میکردم میرفتم وسطشون کتک م ...

آره. یه دختری که تو سن کم ازدواج کرد و از شوهرش جدا شد. شرایطش رو عوض کرد، کمک گرفت. دیوونگی هم کرد، اما بالاخره راه درستو پیدا کرد.

واقعا چرا؟!
فقط مرگه که چاره نداره، آدم میتونه کمک بگیره. چرا باید اینقدر سختش کرد. جنون آنی، نداشتن توانایی کنت ...

پسر بد بود

دخترشم بد بود؟

اینا مغلطه اند

من که نمیتونم افکار ۲۰ ۳۰ ساله شما رو عوض کنم 

موفق باشی

پسر بد بود دخترشم بد بود؟ اینا مغلطه اند من که نمیتونم افکار ۲۰ ۳۰ ساله شما رو عوض کنم  موف ...

آقا الان گرفتی من چی میگم،

آدم باید از شرایط بد خارج بشه نه که بمونه یکی به دو بکنه تا بزنن بد تر بکشنش،‌ چه دختر چه پسر چه داماد هر چی 

واقعا چرا؟!
چالش داریم تا چالش هرکسی مثل اون دختر نمیتونه اونقدر قوی باشه 

بالاخره هر کس یه توانایی داره، ولی بازم دلیل نمیشهکار اشتباه کسی تایید و همراهی بشه باهاش،

میشه فقط متاسف بود ابراز ناراحتی کرد و توصیه به مشاوره گرفتن همین!

هر چند بنظر من بیشتر این تاپیکا که اتفاقا چند روزه زیاد شدن ساختگی هستن، یا از سر هیجان و محتوای نامناسب دیدن

واقعا چرا؟!