2777
2789
عنوان

کات کردم کسلم برم باشگاه؟

285 بازدید | 27 پست

خانوما ما امروز کات کردیم نمیدونم چقد جدیه ولی تصمیم من نبود و مامان محترمشون تحت فشار قرار دادن اقارو که با من کات کنن و ایشونم نمیتونه به مامانش پشت کنه، بله، اشکال نداره این بخششو کاری نداشته باشید الان مشکلم اینه که من به شدتتت تنها خستم ینی تو خونه ارتباطم خوب نیست بیرون هم هیچ دوست صمیمی ندارم، کسی که برم خونش یا مغازه داری که برم مغازش یا کسی که بهش بگم فلانی من کات کردم و حس و حالم بده، داره اذیتم میکنه، تنها پیامی که همه روز رو گوشیم بوده اون بوده، الان بنظرتون برم باشگاه؟ دارم نظر میگیرم چون الان تو تخت دراز کشیدم و مقداری کسلم میترسم برم اونجا ببشتر حالم بد شه و گریه کنم و اینا، چکار کنم بنظرتون ؟ تنهایی خیلی حس بدیه اینکه میدونی هیچکی رو نداری..

برو یه دوش بگیر بعد برو یکم قدم بزن حال و هوای عوض شه

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ادم که باکسی بوده حالاتنهاشده بایدسرشوبایک چیزی گرم کنه باشگاه موردخوبیه با۴نفرحرف بزن ورزش کن دنیابه اخرنرسیده به تعدادادمهای روی کره زمین ادم هست برای دوست شدن 

حتما برو باشگاه جدی ورزش کن رو هیکلت کار کن حالت عالی میشه به خودت انرژی مثبت بده و مطمعن باش یکی عا ...

باشگاه تو برنامم هست قطعا میخوام برم ولی امروز ، امروز و یکی دوروز آینده نمیدونم حالم چجوریه، هنوز تو شوکم، اینکه هیچکس رو ندارم یه پیام لعنتی هم دیگه رو این گوشی نخواد بود اذارم میده، خیلی میترسم برم باشگاه غم عالم بیاد رو سرم