بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مواد اولیه .. نخود سیر پیاز جعفری . نخود رو خیس میکنی بعدش همه ی این نوادو چرخ میکنی بعدش شوهر من از این نون فلافلی ها. نون باگت خشک میکنه کنار اون مواد چرخ میکنه به جای آرد سوخاری که خیلی خوب میشه . بعدش فلفل قرمز فلفل سیاه ادویه فلافل و نمک و مقدار خیلی کم جوش شیرین اضافه میکنی و هم میزنی بعدشم آمادس اگه باز دیدی فلافلت سفته جوش شیرین اضافه کن اگه وا رفت آرد راستی فلفل دلمه هم موقع چرخ کردن بهش اضافه کن خوب میشه
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
ما میگیم دوپیازه سیب زمینی آخه هر چی به یاد دارم مامان بزرگم و مامانم موقع پخت این غذا تاکید زیاد دا ...
میگم حالا رب هم میزنید بهش یا نه؟
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️