2777
2789
عنوان

حالا شام چی بزاریم؟ 😐🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 85 پست
ما میگیم دوپیازه سیب زمینی آخه هر چی به یاد دارم مامان بزرگم و مامانم موقع پخت این غذا تاکید زیاد دا ...

ولی من یکی پیاز خورد میکنم یه وقت بد نباشه 🥲🤣

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
من هوس اون غذایی  ک با کشک ونعناع گردو پیاز داغ بود کردم

اشکنه کشک یا کمه جوش یا کاله جوش یا قُروتی

اسامی این  غذا در خراسان

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم ببخشید کاش همسایه ام بودی برات درست میکردم  قبول باشه منم دعا کن  کودوم شهری؟

این چه حرفه دوست خوبم

چشم عزیزم،ای جانم عزیزم،دستت درد نکنه

اطراف مشهد.

میگن سیب زمینی پهلوو میاره،یه ماهه گذاشتم کنار

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
دستورش میزاری ؟؟ منم فلافلام وا میره ؟؟؟

مواد اولیه .. نخود سیر پیاز  جعفری . نخود رو خیس میکنی بعدش همه ی این نوادو چرخ میکنی بعدش شوهر من از این نون فلافلی ها. نون باگت خشک می‌کنه کنار اون مواد چرخ می‌کنه به جای آرد سوخاری که خیلی خوب میشه . بعدش فلفل قرمز فلفل سیاه ادویه فلافل و نمک و مقدار خیلی کم جوش شیرین اضافه میکنی و هم میزنی بعدشم آمادس اگه باز دیدی فلافلت سفته جوش شیرین اضافه کن اگه وا رفت آرد  راستی فلفل دلمه هم موقع چرخ کردن بهش اضافه کن خوب میشه

این چه حرفه دوست خوبم چشم عزیزم،ای جانم عزیزم،دستت درد نکنه اطراف مشهد. میگن سیب زمینی پهلوو میار ...

خیلی دوریم من بندرعباسم تزدیک بودیم برات میفرستادم 

حالا شوهرم میگه سیب زمینی هم شد غذا کباب بره هم بود میگفتی برات میفرستم   

🖤🌧️🌈🎹🥘

من افطار چای خرما میخورم. زولبیا بامیه دارم. پنیر و سبزی هم دارم 😐

شام یکم از شوید پلو مرغ دیشب مونده. یکمم الویه دارم 😆

ولی دلم حلیم میخواد 🙄حال ندارم برم تا سرکوچه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خیلی دوریم من بندرعباسم تزدیک بودیم برات میفرستادم  حالا شوهرم میگه سیب زمینی هم شد غذا کباب ب ...

ممنون،لطف داری

بابای منم غذایی که گوشت نداشته باشه،غذا نمیدونه

مثلا اگه بیاد کنار گاز ببینه داری کوکوسبزی درست میکنی،میکه غذا چیه  

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
ما میگیم دوپیازه سیب زمینی آخه هر چی به یاد دارم مامان بزرگم و مامانم موقع پخت این غذا تاکید زیاد دا ...

میگم حالا رب هم میزنید بهش یا نه؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️