2777
2789
عنوان

حالا شام چی بزاریم؟ 😐🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 85 پست
خیلی دوریم من بندرعباسم تزدیک بودیم برات میفرستادم  حالا شوهرم میگه سیب زمینی هم شد غذا کباب ب ...

سلام همشهری 😍

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم عزیزم.. دو پیازه چجوری درست مبکنید

من سیب زمینی رو آب پز میکنم بعد میاز داغ درست میکنم زرد چوبه فلفل سیاه و فلفل قرمز میزنم و بهشون نعنا خشک اضافه میکنم سیب زمینی ها هم پوره میکنم و به پیازا اضافه میکنم چند دقیقه تفت میدم و نمک میزنم 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
ما که شام و افطاری یکیه دیگه اگه نون پنیر بخوریم دیگه سیریم کی غذا میخوره😐  من سحر هم بیدار ...

.

خب من بچه شیر میدم با ی وعده سختمه روزه گرفتن

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
سلام عزیزم البته من شیرازی ام چند ساله وطنمون شده بتدرعباس    

عزیزممم😍😍

ینی شما ب جز افطار شام دیگه ایم میخورین؟؟😐والا من ک حوصله ندارم دوتا شام بپزم پس در نتیجه افطارو هم ...

من هم مثل شمام هرچی میپزم تو افطار میخوریم دیگه شام نمیخوریم

شما شام رو چه ساعتی میخورین

من هم مثل شمام هرچی میپزم تو افطار میخوریم دیگه شام نمیخوریم شما شام رو چه ساعتی میخورین

ماهم دیگ وقتایی ک روزه میگیریم همون موقع افطار یکیش میکنیم میخوریم ولی بقیه وقتا ساعت 9 و 10

ماهم دیگ وقتایی ک روزه میگیریم همون موقع افطار یکیش میکنیم میخوریم ولی بقیه وقتا ساعت 9 و 10

ما یقیه وقتا ۱۱ ۱۲ شام میخوریم ولی تو ماه رمضون همون افطار همه چیرو میخوریم