2777
2789

بچه ها من الان خونه مامان بزرگم هستم

با پسرم دعوام شد سر این که حرف بی ادبی زد و اینا هم خندیدن(۵ سالشه تو رو خدا نگین که بچه هس نمیفهمه)

به قرآن من مریضم من افسردگی دارم اعصابم نمیکشه کلی ذهنم مشغوله هزار تا فکر و خیال دارم.همه اینا رو هم خانوادم میدونن 

بعد که من پسرمو زدم زنداییم گفت چرا میزنی بچه هس خدایی نکرده میمیره 

منم هیچی نگفتم بعد زنداییم گفت با این که یدونه بچه داری انقد اعصابی اگه ۳ تا داشتی چی؟؟؟

یهو مامانم گفت اگه این بچه دار شد این مریضه اگه این بچه دیگه تونست آورد مث سگ واق واق میکنم(دور ار جونش)

بچه ها به روح بابام ۱ ساعت فقط ۱ ساعت مامانم پسرمو نگه نداشته که من استراحت کنم 

یه بار بهش دادم گفتم میرم روستا مراسم حتم جمعا ۳ساعت طول می‌کشید دیدم برده داده به خواهر شوهرم رفته خونش پسرم انقد گریه کرده بود ک نگو

از این ناراحتم که چرا همچین حرفی نزد چی میشه یکم درکم کنن دارم دق میکنم

کاش نباشم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

زد*

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مادر بی فکری داری

نمیگم برام زحمت نکشیده کلی زحمت کشیده برام

واییییییییییی. هیچ وقت درکم نکرده 

هیچ وقت نگفت دخترم مشکلت چیه؟؟؟

هیچ وقت نگفت پسرتو میبرم یکم استراحت کن همیشه محتاج مادر شوهرم جاریم خواهر شوهرم و زنداییم بودم

خدایی بیایید یه خط قرمز بزارید اونم زدن بچه

ازون بدتر زدن جلوی بقیه 

مگه نمیخواید خیر این بچه رو ببینید خوب همه زحماتتون برای تربیتش با زدن دود میشه میره هوا که 

بعدم خوب میکنی بچه تو به کسی نمیسپاری حتی مادرت چه کاریه آخه بهتر که ندادی به کسی

ان شالله به زودی حالت خوب میشه سه تا دسته گل میاری میبینن خیلی ام میتونی

عزیزم اول از همه بیماریت رو درمان کن اون بچه هیچ گناهی نداره که شما ناراحتیت رو سرش خالی بکنی ما هیچ حقی نداریم که بچه رو کتک بزنیم دوم اینکه هیچ کس مسئول زندگی ما نیست اون بچه مسئولیتش فقط و فقط با پدر و مادر هست و هیچ کس مسئول نیست اگر کمکی هم میکنن از سر لطف هست نه وظیفه دارو مصرف کن تا اون بچه بیشتر آسیب ندیده 

ول کن هرچی بیشتر فکر کنی چل میشی  میفهمم  همه ازین دست مشکلات و دارن

من مشکلم از بچگی بوده افسردگی داشتم ولی هیچ وقت خانوادم نفهمید 

از این که ندونسته بچه آورده پشیمون شدم 

چرااااا چون بدون آگاهی بچه دار شدم

یک.. جلو بقیه بچت رو تنبیه نکن، چون بچت غرورش خورد میشه 

دو، تا حد امکان زبانی بچت رو دعوا کن و از بعضی چیزها محدودش کن. 

پس کاری نکن ک یک عمر پشیمون بشی. 

بعد اینکه از مادرت نخواه ک درکت کنه، تو میتونی ازش فاصله بگیری و اینو قبول کنی مادرت همینه ک هست و تغییر نمیکنه، اینطوری دیگه حرص نمیخوری. 

سعی کن خودت رو درمان کنی اگه افسردگی داری، پیگیر باش تا دیگران تو زندگیت دخالت نکنن. 

منم بخدا دخترم سه سال نیمش هست همبازی نداره حرف بی ادبی میزنه اینقد دوستدارم نزمش چونکه زدن بچه تاوان داره عذاب وجدان میگیرم مثل خودت افسرده شدم یکسال پیش حالم افتضاح بود دیدم دارم خودمو بچمو زندگیم نابود میکنم دیگه خودمو زدم بی‌خیالی ولی دخترم جدیدا ناخن میخوره نمیدونم چکار کنم 

حرف مامانتم ب دل نگیر بخدا خودمون جوون هستیم حوصله ی گریه بچه نداریم خدا بداد اونا برسه توقع نکن ازش چون واقعا بی حوصله آن منم مامانم دخترمو نمیگیره چونکه میگه حوصله گریه ندارم هر چی بیشتر فکر کنی بدتر عذاب می‌کشی اینا رو من کشیدم ک میگم خودت خدایی مامانش هسی حوصله ی گریه نق نق کردنشو داری ک یکی دیگه داشته باشه

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
عزیزم اول از همه بیماریت رو درمان کن اون بچه هیچ گناهی نداره که شما ناراحتیت رو سرش خالی بکنی ما هیچ ...

به قرآن من کتک نمیزنم یه لحضه عصبی شدم زدم به پاش 

به قرآن نمیگم  بچمو نگه دارن من برم پی خوشگذرونی  

فقط میگم یه بار فقط یه بار درکم کنن کمکم کنن 

مامانم میبینه من حالم خوب نیس میبینه خستم بگه زهرا بده ببرم ۱ ساعت نگهش دارم استراحت کن

چرا فقط نوزاد بود گفت من تو اتاق نگه میدارم یکم بخواب(قابل اعتناده) هیچ وقت از مامانم ندیدم 

خدایی بیایید یه خط قرمز بزارید اونم زدن بچه ازون بدتر زدن جلوی بقیه  مگه نمیخواید خیر این بچه ...

به قرآن من دوس ندارن بزنم

فقط یه لحضه عصبی شدم 

به قرآن پسرم حرف زشت زد اینام خندیدن پسرم بیشتر خوشش اومد منم کنترلم از دست دادم

به قرآن دکتر میرم ولی نزدیک دوساله که دیگه پیگیر نیستم

چقدر خانواده شوهرت خوبن 

آره انصافا انصافا همیشه درمورد پسرم خوب بودن و عالی

من کرونا گرفتم

مادر شوهرم همش پسرمو می‌برد خونش ۲ ۳ بارم اومد خونه من که حالت چطوره 

جاریامم خوب هستن