2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک

109 بازدید | 9 پست

سلام دوستان پسرمن 5سالشه شبا خیس میکنه من دوبار طول شب بیدار میشم میبرمش اگر خسته باشم نتونم بیدار بشم صبح با یه جای خیس روبرو میشم وتواون خیسی  میخوابه. خوابش سنگینه طوری ک بغلم میبرم میارمش اصلا نمیتونه راه بره یا بشینه ازشدت خواب.  دیگ موندم چیکار کنم عاصی ام الانم خوابم میاد میترسم نتونم بیدار بشم خیس کنه چون خستم خیلی 😭ازوقتی حامله شدم تابه امروز آرزو ب دل موندم یه شب بخوابم وسطش بیدار نشم هی تا صبح سیر بخوابم همش طول روز خوابم میاد😢

اول اینکه فقط وظیفه شما نیست به همسرت بگو یکبار ساعت ۳ شب ببره

خودتم نزدیک صبح 

ضمنا ساعت زنگ بزار که بیدارت کنه 

از ساعت ۷ شب مصرف نوشیدنی بجز آب رو قطع کن آب هم زیاد نده بهش

در طول روز بزار بخوابه که شب جیش داشت بیداربشه

زهد ریایی،جهل مقدس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه فقط وظیفه شما نیست به همسرت بگو یکبار ساعت ۳ شب ببره خودتم نزدیک صبح  ضمنا ساعت زنگ ...

شوهرم ازاون بدتره خوابش به حدی سنگین باور کن درحال مردن باشم جون بدم نمیفهمه اب ک خیلی میخوره مخصوصا موقع خواب بدجوری کم اوردم 

عزیزم قبل خواب حتما یکی دوبار بفرستش دستشویی.چندساعت اخر شب مایعات نده ، زیر ناف و اطراف اونجاشو با روغن گرم مثل زیتون یا سیاهدانه ماساژ بده.یه دمنوش گرم که شامل هل و زعفرون باشه قبل خواب بده.چند شب تکرار کن ان شاءالله بهتر بشه

عزیزم قبل خواب حتما یکی دوبار بفرستش دستشویی.چندساعت اخر شب مایعات نده ، زیر ناف و اطراف اونجاشو با ...

اب زیاد میخوره ندیم واویلاست دمنوشم نمیخوره ک بدبختی همه غذاهام سردی اما اره باید امتحان کنم چند شب شبا بهش دمنوش بدم یه جوری با روغن زیتون ماساژ بدم شاید فرجی شد برام