یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است
نه دیر نیست من ۲۴ سالگی رفتم.۲ ساله اگه خوب تمرین کنی مکالمه و اینا میدونی انجام بدی فیلم ببینی متوجه میشی.ولی فکر نکن دیگه تمومه همیشه باید در حال تنرین و یادگیری باشی وگرنه یادت میره
لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین . بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم وهدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن. شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست . ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره . اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست . ممنونم که وقت گذاشتین .