2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعا بدون در  دنیست الکی میگن

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

همسر پسر خالم یک ساعته زایمان می‌کرد بدون درد 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

وای منم خیلی دوس دارم بدونم لایک کنید لطفا

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

من ن ولی موقعی ک میخواستم زایمان کنم یه خانم تو زایشگاه دقیقا همزمان با من تو یه اتاق دیگ زایمان کرد اون میگفت بچه اولشو زایمان طبیعی بدون درد زایمان کرده وفکر میکرده این بیمارستانم اونجوریه اومده... میگفت اصلا قابل مقایسه نیست میگفت هیچی نفهمیدم سر اولی

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎

روند زایمان رو کند میکنه برای دوست من زدن جوری روش تاثیر گذاشته بود که نمیتونست زور بزنه اصلااا بعد ماما با دست محکم افتاد روی دلش بچه پرید بیرون و البته قفسه سینش اسیب دید.

زدنش به نظرم خوبه ولی نه زیاد و نزدیک زایمان نزنن که اینجوری نشه یه وقت.

ولی برای من نزدن گفتن زایمانت طول میکشه و بعدش گفتم خوب شد نزدن

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

والا من میخواستم انجام بدم دکترم گفت تا ۴ سانت باید باز بشه بعد اپیدورال میکنن

اصل درد هم همون تا ۴ سانته که خیلی سخته و دیر میگذره از ۴ تا ۱۰ خیلی سریع پیش میره

بعد اگر آمپول بی دردی بزنی روند زایمانت خیلی کند میشه و ارزش نداره من طبیعی پیش رفتم و راضی ام