2777
2789
عنوان

پایه این گروه فیلم تشکیل بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این داخلی هارو عضو نیستم  می‌گیرند عضو شم       یا تلگرام یا اینجا

خیالت راحت فک نکنم کسی به اندازه من اونجا حرف زده باشه صحیح و سالمم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم دیشب جاده انقلابی و دیدم هنوز تو فضای اون فیلمم لطفا فیلمی که مدنظر داری ببینی و هنو ندیدی و ...

فیلم بعدی که میخوام ببینم سرچشمه ۲۰۰۶

ژانر درام رازآلود

چون از این کارگردان خوشم اومد دارم همه فیلماشو میبینم

یکی دیگه از فیلماش که دیدم پرستارخوب ۲۰۲۲

خیالت راحت فک نکنم کسی به اندازه من اونجا حرف زده باشه صحیح و سالمم

Island shuter اگه درست نوشته باشم

ببین عالیه ببینی پشیمون نمیشی دیدی بیا باهم نقد کنیم یکم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فیلم بعدی که میخوام ببینم سرچشمه ۲۰۰۶ ژانر درام رازآلود چون از این کارگردان خوشم اومد دارم همه فیل ...

پرستارت خوبو دیدم اشتبا نکنم اونکه  بر گرفته از یک ماجرای واقعی بود قاتل سریالی  تزریق انسولین داشت به مریضا؟

جزیره شاتر یک فیلم نئو-نوآر و تریلر روان‌شناختی، به کارگردانی مارتین اسکورسیزی و محصول سال ۲۰۱۰ ایالت متحده آمریکا است. فیلم‌نامه این فیلم توسط لایاتا کالوگریدیس بر اساس رمانی به همین نام نوشته دنیس لهان به رشته تحریر درآمده است. ویکی‌پدیا : https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%87_%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D8%B1_(%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85)

مسئول انتخاب بازیگر: الن لوئیس
آهنگ‌ساز: رابی رابرتسون
اقتباس از: جزیره شاتر