2777
2789
چقد نقش مهریه مهم بوده پس ، حالا بگن مهریه مهم نیست  واقعا هست

چرا مهم نیست عزیزم ،،،،،،

بر فرض مثال یه زن بعد از ده سال زندگی طلاق میگیره بدون مهریه!!

اونوقت دست از پا دراز تر باید برگرده خونه پدرش ،،،،سرش رو خم کنه از پدرش پول بگیره !!!

یا از داداشش پول بگیره ؟؟؟

خب مهریه حق یه خانوم هست ،،،،،

بعد از طلاقش کار راه میندازه باهاش یا حتی خونه اجاره میکنه زندگی می‌کنه ،،،،

دستش دیگه جلوی پدرش دراز نیست !!!

منم باید جدا بشم حیف دخترم بی مادر بزرگ میشه

بچه ها شرایط خانوادتون بسجین اگه میخواین برگردی به خانواده ای که هیچ حمایتی نیس و همش سرکوفت میزنن. سعی کنید حداقل تو این زندگی که دارین که پشتوانه مالی دست و پا کنین بعدا جدا بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دل همتون آرامش بده ❤️

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بچه ها شرایط خانوادتون بسجین اگه میخواین برگردی به خانواده ای که هیچ حمایتی نیس و همش سرکوفت میزنن. ...

م منم بخاطر نداشتن پشتوانه جدا نمیشم خیلی سختمه این زندگی فکر کن شوهرت یه جا دیگه زن و لچه داشته باشه و تو تنها با دخترت بمونی

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
چرا مهم نیست عزیزم ،،،،،، بر فرض مثال یه زن بعد از ده سال زندگی طلاق میگیره بدون مهریه!! اونوقت دس ...

الان جو بدی دخترا راه انداختن که مهریه ینی تن فروشی بحث برابری و اینا پسرا هم دارن استقبال میکنن 

البته زنان خاین نامرد هم کم مقصر نیستن 

وای ان شالله خوشبخت شی خدانزارزندگیت خرابشه

شوهرم نه زن بازه نه معتاد نه دست بزن داره نه خسیس عه

گاهی مشکلات خواهرشوهر مادرشوهر دارم اما با خودش نه ...

دیگه واقعا بدونم طلاق خیال مادرمو راحت میکنه جونم راحت میشه میگیرم

وقتی بهش این حرفو زدم انقدر خوشحال شد

دارم به خود*کشی فکر میکنم

م منم بخاطر نداشتن پشتوانه جدا نمیشم خیلی سختمه این زندگی فکر کن شوهرت یه جا دیگه زن و لچه داشته باش ...

شما نباید دیگه بچه بیاری ... دخترت ی کم بزرگتر بشه بتونین خودتون مستقل بشین

الان جو بدی دخترا راه انداختن که مهریه ینی تن فروشی بحث برابری و اینا پسرا هم دارن استقبال میکنن&nbs ...

زمانی میشه گفت مهریه حذف بشه که زن و مرد هردو در زندگی از حقوق برابر برخوردار باشن نه وضعیت جامعه ما که همچی به نفع اقایونه حتی اجازه نفس کشیدنت!

شوهرم نه زن بازه نه معتاد نه دست بزن داره نه خسیس عه گاهی مشکلات خواهرشوهر مادرشوهر دارم اما با خود ...

مامانت دقیقا میخاددامادش زن بازباشه نیادخونه کتکت بزنه سرتوخم کنی بری پیشش همینومیخاد اه ناراحت شدم 

زمانی میشه گفت مهریه حذف بشه که زن و مرد هردو در زندگی از حقوق برابر برخوردار باشن نه وضعیت جامعه ما ...

دقیام. وقتی حق شغل ، مسکن و کلی چیزای دیگه نیس . به نظرم مهریه باید باشه