2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گرایش.... که زجرکش بشی

برده؟!

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
نه بابا  زجرکشم میکرد

رابطه خشن؟؟؟؟

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
چرا

مادرم راضی نیست بهش

دو ساله عقد کردم مادرم دو بهم زنی میکنه، کتکم میزنه، بد و بیراه ناموسی میگه ، ابرومو میبره  ،برام خواستگار میاره میگه ببین حروم شدی خواستگار بهتر داشتی

امروز بهش گفتم جدا میشم زن یکی از همون هایی میشم که تو میخای خلاص شم از دستت

من ۲۵ سالم بود جدا شدم  . از همون روز اول خوشحال بودم چون از دست یه روانی که ظاهرش خیلی مظلوم و موجه بود خلاص شده بودم . ده روز بعد از جدایی تا ۸ ماه التماس می‌کرد برگردم ولی اصلا قبول نکردم 

تا قبل از جدایی من التماس میکردم برای آبروم جدا نشیم ولی اون خیلی حرفهای زشتی میزد میگفت از دم توالت تا اینجا پی پی میکنم لیس بزن بدونم دوستم داری 

چند سالی تنها زندگی کردم الان ده ساله ازدواج مجدد کردم خیلی راضی هستم خدا رو شکر . با این همسرم گاهی بحث میکنیم ولی اصلا مثل اون نیست زمین تا آسمون با اون گوه فرق داره .

من عاشق همسرم هستم و زندگی اول رو فقط خواب و کابوس میدونم که به لطف خدا تموم شد.