2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم نه زن بازه نه معتاد نه دست بزن داره نه خسیس عه گاهی مشکلات خواهرشوهر مادرشوهر دارم اما با خود ...

نمیشه زودتر برین سر زندگیتون؟ بگو مادرم من دیگه از ازدواج کردم . اسمش رفته توی شناسنامه ام 

مامانت دقیقا میخاددامادش زن بازباشه نیادخونه کتکت بزنه سرتوخم کنی بری پیشش همینومیخاد اه ناراحت شدم& ...

میخاد دائم شوهرم دم خونمون در حال چاپلوسی و دست بوسی باشه 

دائم برام گل و طلا و کادو بخره

میخاد دائم خواهرشوهرام پدرشوهر مادرشوهرم تعظیمم کنن تعظیم شون کنن

وقتی طلا میخره چرا 5 گرمه بیست گرم نیست

چرا خونه داره میخره 150 متر نیست 80 متره

چرا پدرشوهرت قربون صدقه ات نمیره

چرا شوهرت تو جمع هی دائم بهت محبت نمیکنه ( فقط بوس و بقل محبته )

شما نباید دیگه بچه بیاری ... دخترت ی کم بزرگتر بشه بتونین خودتون مستقل بشین

نه گلم به هیچ عنوان بچه نمیارم برام دعا کن 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
الان جو بدی دخترا راه انداختن که مهریه ینی تن فروشی بحث برابری و اینا پسرا هم دارن استقبال میکنن&nbs ...

اگه بحث برابری هست خب مهریه نگیرن ،،،،،،ولی مثل خارج موقع جدایی اموال نصف بشه !!!

تن فروشی چه صیغه ای هست دیگه !!چقدر بعضی ها احمقن !!!!

حالا مثلا پدرشون ،،،،مادرشون رو بعد از سی سال زندگی انداخت دست خالی بیرون ،،،،،،،بعد رفت زن جدید گرفت میفهمن تن فروشی یعنی چی !!!!

یه زن بعد از سی سال زندگی ،،،،،،اگع شوهرش طلاقش بده پس چیکار کنه ؟؟؟؟هزینه این همه سال کلفتی و جوونی که کرده چی میشه ؟؟؟

تو ایرانم  خب هرچی هم از خونه و ماشین گرفته به اسم شوهر هست !!!

شوهره با ماشین و خونه می‌ره زن جدید میگیره 

زنه هم بعد از سی سال باید با یه چمدون بره سربار داداشاش بشه

میخاد دائم شوهرم دم خونمون در حال چاپلوسی و دست بوسی باشه  دائم برام گل و طلا و کادو بخره میخ ...

به حرفاش توجه نکن. بعضی آدما دائم در حال غر زدن هستن. هر کاری همسر شما بکنه به چشمش نمیاد. مهم اینه که خود شما همسرت دوستش داشته باشی

نمیشه زودتر برین سر زندگیتون؟ بگو مادرم من دیگه از ازدواج کردم . اسمش رفته توی شناسنامه ام 

گفتن بهش تا وقتی فلان منطقه خوب خونه نخری دخترم عروسی نمیکنه

به منم گفتن قلم پاتو میشکونیم

سرتو میزنیم

شوهرم داره خونه میخره 

رفتاراش شدت گرفته دهنم صاف شده

به حرفاش توجه نکن. بعضی آدما دائم در حال غر زدن هستن. هر کاری همسر شما بکنه به چشمش نمیاد. مهم اینه ...

خواهرم همش غر زدن نیست

امروز تاپیک زدم بسته منو فحش ناموس که هرز*ه ای ، (با شوهرم قبل ازدواج دانشگاه همکلاس بودم )

چند روز پیش منو کوبوند به دیوار 

مادر مگه محبت نداره این شمره ...

اگه بحث برابری هست خب مهریه نگیرن ،،،،،،ولی مثل خارج موقع جدایی اموال نصف بشه !!! تن فروشی چه صی ...

دقیقا بحث چند روز پیش دوستم بود 

گفت خودم ارثیه دارم از بابام و درامد هم کسب میکنم 

دستمو جلو شوهر دراز نمیکنم 😐🤨بیچاره باباها که بعد طلاق هم باید خرجی دختر بدن 

من اصلا قبول ندارم بدون مهریه .خریت محضه