2777
2789
عنوان

کیک خیس خوشمزس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 43 پست

من دوسه بار درست کردم دوست نداشتیم

بچاش کیک شکلاتی درست کن

روش گاناش پر ملات بریز به به

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

محشرهههه وای زبون روزه ببین منو یاد چی مینداریا😭🤣😍

خودمم داغون شدم😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسه بار درست کردم دوست نداشتیم بچاش کیک شکلاتی درست کن روش گاناش پر ملات بریز به به

اونو خیلی درست میکنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها هر کار میکنم عکس نمیاد چرا

میخوام دستورشو بذارم

( این کیک رو میتونین داخل تابه روی گاز هم بپزید)

.

مواد لازم :

تخم مرغ ۴ عدد درشت

شکر ۱ لیوان

شیر ولرم ۱ لیوان سرخالی

روغن مایع ۱/۲ لیوان

آرد ۲ لیوان

پودر کاکائو ۳ ق غ

بیکینگ پودر ۱ قاشق چ سرپر

وانیل ۱/۴ ق چ

سس شکلاتی :

شیر ۲ پیمانه 

شکر ۱/۴ پیمانه

پودر کاکائو ۱ ق غ سرپر

شکلات تخته ای (تلخ یا شیرین) ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

.

طرز تهیه :

۱. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند همزن ۵-۶ دقیقه میزنیم تا حجیم و روشن بشه.

.

۲. شیر ولرم و روغن مایع رو اضافه میکنیم و ۲ دقیقه دیگه با همزن میزنیم.

.

۳. آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنینم و طی ۳-۲ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم.

.

۴. داخل قالب کاغذ روغنی میزاریم و کمی با روغن چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم. 

(قطر قالب ۲۵ سانت و ارتفاع ۷ سانت بود)

.

۵. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه میپزیم.

.

حالا سس شکلاتی رو آماده میکنیم🍫:

.

۶. شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط میکنیم و شیر رو بهش اضافه میکنیم و ظرف رو روی حرارت ملایم قرار میدیم و با همزن دستی هم میزنیم تا کاملا یکدست و کمی غلیظ بشه.

.

۷. شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و داخل شیر میریزیم و هم میزنیم.

.

۸. در نهایت روغن مایع رو اضافه میکنیم و 

۲-۱ دقیقه بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد حرارت را خاموش میکنیم و صبر میکنیم تا سس ولرم بشه.

🍃🍃

۹. تو این مدت دیگه کیک پخته و روی توری فلزی یا دستمال نخی برمیگردونیم و صبر میکنیم کمی ولرم بشه.

.

۱۰. کیک رو برش میزنیم و مجددا داخل قالب برمیگردونیم و روی کیک رو با خلال دندان سوراخ های زیادی ایجاد میکنیم.

.

۱۱. حالا سس شکلات ولرم را روی کیک ولرم میریزیم و حداقل ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدیم 

🟩 از کدبانوی هنرمند و باسلیقه :👇

@fatimaa_food  👩🏻‍🍳♥️

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
دستورشو هرکی بلده بذاره 

گذاشتم عزیزم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
عه پس الان میرم شیر میخرم درست کنم

سلام عزیزم تو یه تاپیک پست گذاشته بودین ک کسانی در اطرافتون بودن ک برص گرفتن و خوب شدن خواستم اگ اطلاعی داری در اختیارم بزاری ک چطوری خوب شدن داداشم لک سفید زده رو بدنش میخوام دق کنم براش

سلام عزیزم تو یه تاپیک پست گذاشته بودین ک کسانی در اطرافتون بودن ک برص گرفتن و خوب شدن خواستم اگ اطل ...

نگران نباش

فامیلای من پیش محمدرضا توسلیان رفتن همشون

[QUOTE=285361321]نگران نباش فامیلای من پیش محمدرضا توسلیان رفتن همشون[/QUOTEنمیدونی خودش چقد حالش بده از یه دختری م خواستگاری کرده حالا ک دکتر گفته این برهه میگه نمیخوام دیگه زن بگیرم و ...خیلی ناراحتم براش گریههههه

تهران این دکتر؟ممنون دوست عزیز

اره عزیزم

[QUOTE=285361321]نگران نباش فامیلای من پیش محمدرضا توسلیان رفتن همشون[/QUOTEنمیدونی خودش چقد حالش بد ...

نترسه درمان میشه