( این کیک رو میتونین داخل تابه روی گاز هم بپزید)
.
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد درشت
شکر ۱ لیوان
شیر ولرم ۱ لیوان سرخالی
روغن مایع ۱/۲ لیوان
آرد ۲ لیوان
پودر کاکائو ۳ ق غ
بیکینگ پودر ۱ قاشق چ سرپر
وانیل ۱/۴ ق چ
سس شکلاتی :
شیر ۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۱ ق غ سرپر
شکلات تخته ای (تلخ یا شیرین) ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
.
طرز تهیه :
۱. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند همزن ۵-۶ دقیقه میزنیم تا حجیم و روشن بشه.
.
۲. شیر ولرم و روغن مایع رو اضافه میکنیم و ۲ دقیقه دیگه با همزن میزنیم.
.
۳. آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنینم و طی ۳-۲ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم.
.
۴. داخل قالب کاغذ روغنی میزاریم و کمی با روغن چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم.
(قطر قالب ۲۵ سانت و ارتفاع ۷ سانت بود)
.
۵. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه میپزیم.
.
حالا سس شکلاتی رو آماده میکنیم🍫:
.
۶. شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط میکنیم و شیر رو بهش اضافه میکنیم و ظرف رو روی حرارت ملایم قرار میدیم و با همزن دستی هم میزنیم تا کاملا یکدست و کمی غلیظ بشه.
.
۷. شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و داخل شیر میریزیم و هم میزنیم.
.
۸. در نهایت روغن مایع رو اضافه میکنیم و
۲-۱ دقیقه بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد حرارت را خاموش میکنیم و صبر میکنیم تا سس ولرم بشه.
🍃🍃
۹. تو این مدت دیگه کیک پخته و روی توری فلزی یا دستمال نخی برمیگردونیم و صبر میکنیم کمی ولرم بشه.
.
۱۰. کیک رو برش میزنیم و مجددا داخل قالب برمیگردونیم و روی کیک رو با خلال دندان سوراخ های زیادی ایجاد میکنیم.
.
۱۱. حالا سس شکلات ولرم را روی کیک ولرم میریزیم و حداقل ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدیم
🟩 از کدبانوی هنرمند و باسلیقه :👇
@fatimaa_food 👩🏻🍳♥️