2777
2789
عنوان

کیک خیس خوشمزس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 43 پست
عزیزم کسایی ک این برص و داشتن اطلاع دارید ک چ مدت داشتن و اینکه بعد درمان بازگشت داشته یا خیر

ممکنه برگرده باز کنترل میشه

خیلی ساله درگیرن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نترسه درمان میشه

با دعای خیر شما داداشم چهارسال فقط چن تا لکه روی دستش بود خیلی کم اما الان آرنجش و دوطرف پهلوی دوتا هاله زده قرینه م هستند دکتر رفته گفته برصه خیلی حال هممون خرابه براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دعای خیر شما داداشم چهارسال فقط چن تا لکه روی دستش بود خیلی کم اما الان آرنجش و دوطرف پهلوی دوتا ...

فقط بره همون دکتر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

[QUOTE=285363149]ممکنه برگرده باز کنترل میشه خیلی ساله درگیرن[/QUO

البته اونموقع دکتر گفته بود چیز مهمی نیس الان گفته برصه خداکنه قابل کنترل باشه زیاد نشه حداقل خیلی ناراحتم براش خدا خیرت بده روزنه امیدی بود پیامات

[QUOTE=285363149]ممکنه برگرده باز کنترل میشه خیلی ساله درگیرن[/QUO البته اونموقع دکتر گفته بود چیز ...

مطمین باش خوب میشه شک نکن

تروخدا تو این شب احیا براش دعا کن  ممنونم عزیزدلم ک جواب دادین

فداتشم

سلام ببخشید یسری سوال ازتون داشتم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

سلام ببخشید یسری سوال ازتون داشتم

بفرمایید

بفرمایید

تو یه تاپیک گفته بودید سگ ژرمن دارید

یسری سوال داشتم ازتون

بنظرتون بهترین سنی که بخریم چه سنیه مثلا ۴ ماهگی خوبه؟

بعد اینکه ممکنه وحشی شه و اینا؟

تربیتش و کنترلش سخته؟

میگن خیلی خوش اشتها هستش و خیلی میخوره 

برای نگهبانی میخواستم از حیاط و باغ و درختامون نمیتونم همیشه پیشش باشم ممکنه صاحبش رو فراموش کنه؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تو یه تاپیک گفته بودید سگ ژرمن دارید یسری سوال داشتم ازتون بنظرتون بهترین سنی که بخریم چه سنیه مثل ...

والا من مجردیم داشتم راستشم بگم من تربیت شده گرفتم ینی تلاشی برای تربیتش نکردم کاملا همه چی رو اموزش دیده بود سگ سفارت بود بتونی تربیت شده بخری خب خیلی بهتره زحمتت کمتره

نه در برابر کسی که میشناسه هیچ وقت وحشی نمیشه اما ممکنه با هرکسی حال نکنه ولو طرف بی ازار باشه

برای من رو یکی از فامیلامون حساس بود میدیدش سمتش خیز برمیداشت😁