2777
2789

دو تا النگوهای دخترم گم شده تازه فهمیدم .دخترم دست نکرد گفت میرم باشگاه و اینا درآورد الان اصلا نمیدونم کجاست .احتمال خیلی زیاد خونه هست ولی دیگه جایی نمونده که نگشته باشم .برای عید همه خونه رو تمیز کردم و زیر و رو ولی اگر بود میدیدم . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایت الکرسی میخونم، اگه تو خونه باشه پیدا میکنم همیشه، رد خور نداره

خیلی خوندم .اصلا یه حالی دارم که نگو .شوهرم نمیدونه اگر بدونه دیگه نمیدونم چی میشه 

خیلی خوندم .اصلا یه حالی دارم که نگو .شوهرم نمیدونه اگر بدونه دیگه نمیدونم چی میشه 

یه تاپیکی بود قبلا واسه گمشده، اونجا خیلی چیزا گفته بودن

یه سرچ بزن ببین پیدا نمیکنی

یه تاپیکی بود قبلا واسه گمشده، اونجا خیلی چیزا گفته بودن یه سرچ بزن ببین پیدا نمیکنی

تقریبا  همه رو انجام دادم .حتی یه دونه بود که سوره بخونید و سوال بپرسید میگه من خوندم شب اول خواب دیدم یه پسری که پسر خودم هست داره تو کتابخونه یه چیزایی برمی‌داره که آخرین بار همه طلاهامو برداشته بود و انداخته بود این ور و اون ور که موقع جمع کردن همش شوهرم می‌گفت خوب نگاه کن ببین جا نمونده باشه ولی اون موقع چیزی ندیدم .الان که یادم میاد میگم حتما همون موقع جایی انداخته .

تقریبا  همه رو انجام دادم .حتی یه دونه بود که سوره بخونید و سوال بپرسید میگه من خوندم شب اول خو ...

برات ایت الکرسی میخونم

روسریم گره زدی؟ 

خواهرشوهرم خیلی به این کار اعتقاد داره