2777
2789
عنوان

میخوام برم در خونه اون دوست بظاهر قدیمیم‌ابرو ریزی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 50 پست
میشه یکم واضحتر راهنماییم کنی ک چیکار کنم؟؟؟؟الان شوهرم زیر پتوئه ب ظاهر خودشو زده خواب و میدونم میت ...

نه بابا اونجوری بدتره که دعواتون میشه ،برو پیش یه مشاور ،یکم هم رو خودت کار کن شاید این چیزها که میگی اصلا نباشه گاهی اوقات ماها برای زندگی وروابط اموزش ندیدیم همین ندونستن ها باعث شکست روایط میشه ،بحای ترسوندن همسرت ،یا ابروریزی اون خانم برو پیش مشاور خیلی خوبه راهنماییت می کتند 

ما یه فامیل داریم زنه چه خوشگل با خانواده 

شوهرش رفت خیانت کرد

زنه صداشو درنیاورد طی یکسال با چه ترفندی خونه و ماشینو به اسمش زد بعدم طلاق گرفت مهریه ام گرفت 

با دادو بیداد فقط خودت ضرر میکنی با سیاست امواشو بزن به نامت بعد هرکاری میکنی بکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی پاشو لباس بپوش ک بترسه اگر اومد جلوت  خیلی وحشتناک سر صدا راه بنداز بگو یا همینننن لان با م ...

خودمم ب این فک‌کردم ولی متاسفانه امروز جمعس و جایی باز نیس ک برم برا حق طلاقو...........

نمیدونم اصن انقدددددددددددد حالم بده نمیتونم درست فک کنم

ببین خواهرم الان که حالت خوب نیست هیچ تصمیمی نگیر بزار یکم اروم شی ،اگه الان از روی عصبانیت یه کار اشتباهی انجام بدی مطمئن باش بدتر میشه چون خشم اولش پریشانی هست اخرش پشیمانی 

نمیدونم اصن انقدددددددددددد حالم بده نمیتونم درست فک کنم

ببین اسی بنظرم پاشو اماده شو پسرتم لباس بپوشون برو بازار 

بذار شوهرت فکر کنه میری دعوا یکم بترسه ولی تو برو بازار بعد برو پارک پسرت بازی کنه غروب برگرد خونه

اگه گواهینامه داری با ماشین برو حتما

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

من در جریان تایپکات هستم 

اگر بری دم  خونه اون خانوم بدون مدرک سر وصدا کنی میتونه اعاده حیثیت بکنه و ازت شکایت بکنه 

فحاشی هم جرمه و برات سابقه میشه و هم جریمه داره...

پس جای این کارا اول یه جوری وانمود کن به شوهرت که قضاوت اشتباه کردی.........

بعدش سعی کن صداشو صبط'کنی با یه ضبط صوت ریز ولی به هیچ وجه نباید بفهمه که دردسر میشه یا یه گوشی قدیمی که دیر شارژ حالی میکنه رو بزار رو صبط جایی ار ماشین که دسترسی نداره 

کلی مدرک جمع کن  از اسکرین تا پیامک تا پرینت تو همراه من و ایرانسل من بعدشم تهدیدش کن که میری سراغ  پدر و مادر و خانواده و خاندان اون زن ه...رزه با این مدارک ماشینشو به اسم خودت کن بعدش  میتونی مهریتو اجزا بزاری 

کسی  نمیتونه بهت نسخه طلاق بده خودت باید ببینی گفت تو چیه خودت عاقل و بالغی

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
من در جریان تایپکات هستم  اگر بری دم  خونه اون خانوم بدون مدرک سر وصدا کنی میتونه اعاده ح ...

یه کار دیگه هم اینه به بهانه تفریح بری خونه بابات بچتو دو سه روز بسپاری به مادرت بیافتی دنبالش تعقیبش کنی ازش عکس بگیری 

اگر حضوری مچ هردوتاشونو بگیری  و زنگ بزنی پدر و مادر اون زن ..ه...رزه که سر قرار خودشونو برسونن دیگه نمیتونه انکار کنه 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

سلام روشنا جان! خوبی؟ خیلی خوشحالم تونستم بعد لغو اکانت قبلیت پیدات کنم، ولی دلم نمی خواست اصلا تو این شرایط دوباره ببینمت. تاپیکای اولت، نشون میداد برگشتی به یه زندگی عادی، ولی این دو سه تا آخری نشون میده دوباره شوهرت و اون نارفیق هرزت زندگیتو به هم ریختن. 

اونایی که معتقدن اون نشد شوهرت میره سراغ یکی دیگه، مگه شوهرت با هر کی تو خیابون رد شده هم خوابیده؟ اون زن یه ابلیسه که دست از سر شوهرت بر نمی داره، خوار بشه الهی. 

خدا جواب اعتمادی که به شوهرت کردی رو بده. 

خدا کنه، خدا کنه، اشتباه کرده باشی و اونی که میگی نباشه. زبون روزه از ته دلم با التماس به خدا می خوام که نباشه. 

حقت نیس بعد 1 سال و نیم به هم خوردن آرامش زندگیت، دوباره اون روزا تکرار بشن. 

اول مطمئن شو، بعدش یه تصمیم عاقلانه بگیر.اگه خدا نکرده حدست به یقین تبدیل شد، ببین اگه بری برای همیشه میری یا بعد 1 سال، مجبور به سازش میشی؟

تو به شوهرت فرصت دادی، دیگه این دفعه فقط خودتو ببین.